Nawet najgorsza prawda jets lepsza od najpiekniejszego kłamstwa..
Nom to napewno
Następnym razem nie wyznawaj miłości w smsach. Niemądre to i ile ma się przy tym stresu. Na żywo Cię taki nie oleje, tylko będzie musiał powiedzieć, nawet jakby nic nie miało z tego wyjść.
ale ja mu nie napsiałam ze go kocham!
tlyko ze mi sie podoba
ale ja nie miłam jak się z nim spotkac..
a teraz sie uczy do matury..
i w ogole..
on nie jets typem faceta który ma czas i odrazu sie spotka..
dlatego musiłam tak zrobić..
Alicja ale ja się w nim zakochałam.. i dlatego nie mogłam spac i czekałam ciągle na smsa od niego
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
Ostatnio zmieniony przez kamasutra 24-04-2007, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
a myślisz ze ja chciłam?:>
samo wysłżo a rok temu sobie obiecałam nie zakochuj się..
ale sie stało jak się stałoo..
co tam co roku mam powtórke z rozrywki..
bede sie znów rok męczyć
leisure napisał/a:
Ja mam problem z głowy.
a czemu?:>
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
Imię: olek
Wysłany: 24-04-2007, 21:04
kamasutra napisał/a:
a temu, bo postanowiłam że się nie zakocham, bo za dużo mi to przysparza problemów. I jakoś nie mam problemu żeby wytrwać w swoim postanowieniu. Wolę mieć dużo kolegów i tak mi kupują wino ;] oh, jakie to romantyczne.
kamasutra napisał/a:
a temu, bo postanowiłam że się nie zakocham, bo za dużo mi to przysparza problemów. I jakoś nie mam problemu żeby wytrwać w swoim postanowieniu. Wolę mieć dużo kolegów i tak mi kupują wino ;] oh, jakie to romantyczne.
gratuluje wytrwałości..
też bym tak chciała.. ale chyba bardziej wolałabym nie mieć uczuć:)
po prostu powiedz jej ,ze jest dla Ciebie kimś więcej niz przyjaciólka daj jej kwiatka, powiedz,że bardzo ją lubisz ,bardziej niż bardzo i zapytaj co ona do Ciebie czuje. o
Ja też bym tak chciała.
Ile ja bym dała za takie coś.
Wszystko.
Ale chyba tylko tych negatywnych?
Bo nie mieć uczuć wcale, to jakby nie mieć życia.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
smsów nie polecam... weź ją gdzieś na spacer poza misto, weź kieliszki, kup jakieś lepsze wino... i Tobie będzie łatwiej i jej będzie łatwiej, w toku rozmowy jakoś to wykrztusisz
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
Ostatnio zmieniony przez Parys 26-04-2007, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
najpierw umów się z nią i gadaj o byle czy niech wie że nie jesteś nieśmiały... jak już nie będziesz miał o czym mówić to powiedz po cichu "kocham cię" jak się spyta co.? to powiedz jej głośno że ją kochasz i nie możesz bez niej żyć czały czas o niej myślisz i śnisz...a potem sprubój ją pocałować jak da Ci się pocałować to jest już prawie twoja a jak nie to poczekaj chwile nie śpiesz się i przy następnym spotkaniu na dzieńdobry pocałuj ją w policzek a w czasie spaceru sprubój ją pocałować poraz kolejny...i potem niech się dzieje co chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum