Wysłany: 10-07-2006, 22:11 Największe aktorskie drewno.
Na pytanie największe drewno piłkarskie, większośc ludzi w naszym kraju odpowie: Grzegorz Rasiak. A kto jest takim odpowiednikiem Grzesia w świecie filmów i seriali. Moi faworyci to:
- Ben Affleck - wręcz mistrz nieudolności aktorskiej, potrafi położyc na łopatki nawet niezły film. Właściwie naprawdę dobrze zagrał tylko raz, w ,,Buntowniku z wyboru'' i to tylko dlatego, że miał rolę drugoplanową, więc wysilac się za bardzo nie musiał.
- bracia Mroczek - zapewne każdy w naszym kraju o nich słyszał. Znani z serialu ,,M jak miłośc'' nigdy nie byli mistrzami aktorskiego fachu, a wręcz przeciwnie, momentami rozbraja mnie ich sztucznośc gry, ale mimo to wciąż są na topie.
- Arnold Schwarzenegger - jedyny który ze swojego drewnianego stylu gry uczynił zaletę. Jego sposób mówienia jest tak przesiąknięty najbardziej sztywnym językiem świata, czyli niemieckim, że jest to człowiek stworzony do ról Terminatorów wszelkiego rodzaju.
- Tony Yaa - gwiazdor tajskiego boksu i tamtejszego kina kopanego, wspaniały akrobata, potrafi zrobic niesamowite rzeczy w czasie walki, ale jak to trafnie określił miesięcznik ,,Film'' - ma charyzmę ameby.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Na pytanie największe drewno piłkarskie, większośc ludzi w naszym kraju odpowie: Grzegorz Rasiak.
Najezdzanie na Rasiaka stało sie juz nudne i mało smieszne...Niektórzy robia to juz bez zastanowienia, idąc za tłumem.
Drewniak polskiej telewizji- Maciej Dowbor, drewniak wciagniety do tv przez matkę
Drewniak polskiego sportu- Paweł Janas - do dupy jako trener, do dupy jako zwykly facet, bo nawet raportu nie umie napisać.
Michał Żebrowski- zagra kazda role teatralnym, wyuczonym szeptem nawet wiedzmina.
Ekipa z Plebanii - żywcem do nieba pojda jak ksiadz Kordecki, jak tak dalej beda grac.
największe drewno piłkarskie, większośc ludzi w naszym kraju odpowie: Grzegorz Rasiak
Pewnie większość, ale nie ja ... jak dla mnie największym drewnem piłkarskim jest Peter Crouch.
A nawiązując do tematu oglądałem niedawno film "Lafstorant" i tam występował m.in. Michał Wiśniewski. To jest dla mnie największe aktorskie drewno w połączeniu z Marylą Rodowicz, która gra w pewnym serialu polsatowskim.
Imię: Albert Fish
Wysłany: 27-07-2006, 18:11
Najbardziej sztywną twarz ma Jean Reno, ale jako aktor jest zajebisty. To jeden z moich ulubionych aktorów więc nie będe go krytykował. A najgorsi aktorzy to Mroczek Brothers. Jak ja ich nie lubie GRRRRRRR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum