Imię: Ania
Wiek: 17 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 1444 Skąd: z nieba.. :)
Wysłany: 18-04-2007, 18:50
Wojownik napisał/a:
Jak można być takim ciemniakiem, żeby mysleć, że metalowcy, punki i inne rockowe subkultury wrzucać do jednego worka i wszystkich nazywać punkami.
Trochę dystansu. Człowiek niekoniecznie musi utożsamiać się z muzyką pod względem swojego ubioru. Może ubierać się normalnie i być zarazem metalowcem. Różnie jest.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-04-2007, 19:01
jakkolwiek napisał/a:
Nie. Metal to pasja, nie ubranie.
To jest cały zbór tego co wpływa na bycie w danej subkulturze. Oczywiście że nie tylko ubiór, ale wydaje mi się że jest on tu bardzo wazny. A pasje to uwazam za oczywiste.
To jest cały zbór tego co wpływa na bycie w danej subkulturze. Oczywiście że nie tylko ubiór, ale wydaje mi się że jest on tu bardzo wazny. A pasje to uwazam za oczywiste.
Nie jest. Szczególnie wśród starszych osób.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Nie jest. Szczególnie wśród starszych osób.
Moim zdanieum ubiór, to tylko dodatek.
Co z tego, że ktoś poobiewasza się krzyżami, będzie nosił glany, czarne stroje itd itp, jak gówno będzie wiedział, czym jest metal? Jak nie będzie czuł tej muzyki, tego klimatu itd?
Łatwo udawać kogoś kim się nie jest, ale to udawanie, przebieranie się za kogoś, to tylko fikcja.
W niektórych przypadkach oczywiście, bo jak wiadomo, młodzież lubi się wyrażać ;d
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum