Ja nie mam konta, jak ktoś potrzebuje mojej fotki, to niech napisze na maila, pw, to mu wyślę adres, ale nie fotki.pl xD ojeej, to głupie, każdy ocenia na maksa, by tylko było nawzajem i mieć dobrą średnią
_________________ Jaki był ten dzień? Co darował co wziął? Czy mnie wyniósł pod niebo, czy rzucił na dno? Jaki był ten dzień, czy coś zmienił czy nie? Czy był tylko nadzieją na dobre i złe...
ojeej, to głupie, każdy ocenia na maksa, by tylko było nawzajem i mieć dobrą średnią
Jeszcze głupsze jest wysyłanie obcym ludziom swoich zdjęc na e-maila,bo chcą.
Najwyraźniej jestem głupia. Dziękuję bardzo za twoją opinię Heeh, nie raz i nie dwa to słyszałam, ale tak już jest z nami, głupkami xD.
Jej tam.
Buź;*
Edit: A w ogóle, nie chodzi mi o to, że w ogóle ocenianie jest głupie, ale ocenianie nie szczere. A na mailu, nikomu nie wyskakuje głupia skala xD. Tyle.
_________________ Jaki był ten dzień? Co darował co wziął? Czy mnie wyniósł pod niebo, czy rzucił na dno? Jaki był ten dzień, czy coś zmienił czy nie? Czy był tylko nadzieją na dobre i złe...
To moja pasja;*
Ostatnio zmieniony przez Majeczka:* 17-04-2007, 07:42, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie mam konta na fotce.pl i nie mam zamiaru mieć to głupota zakładać konto i dodawać zdjecia. Co ktoś sie podnieci jak zobaczy jakiegos paszczura lub jakąs sexsowną laske ;/
Ja nie mam konta na fotce.pl i nie mam zamiaru mieć to głupota zakładać konto i dodawać zdjecia. Co ktoś sie podnieci jak zobaczy jakiegos paszczura lub jakąs sexsowną laske ;/
zgadzam sie;p
_________________ !!bede jak wroce a czy wroce-tego nie wiem...!!
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum