pardono, ale chłopak nie prosi o debate nad tym czy ją kocha czy lubi... chłopak jest zdecydowany z nią być i pyta jak ma to zrobić... te wasze rozkminki na niewiele chyba mu się zdadzą
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
pardono, ale chłopak nie prosi o debate nad tym czy ją kocha czy lubi... chłopak jest zdecydowany z nią być i pyta jak ma to zrobić... te wasze rozkminki na niewiele chyba mu się zdadzą
dokładnie o to mi chodziło. Fajnie że ktoś mnie rozumie tutaj
Imię: P jak Poison
Wysłany: 20-04-2007, 14:57 Re: Jak wyznać dziewczynie miłość?
maciej18 napisał/a:
Jak wyznać dziewczynie miłość?
Powiedz, że ją kochasz... walnij prosto z (m/p)ostu, najwyżej ucieknie
Najlepiej będzie jak powiesz jej to jak najszybciej. Nie musisz tego robić w jakimś romantycznym miejscu. pewnie lepiej by6 było, żebyś zabrał ją na kolację..., ale zwykły spacer wystarczy. Tylko miej więcej odwagi
_________________ Jeszcze raz zabierz mnie do pierwszej łzy...
eee... no chyba dziewczyna by się nieco zdziwiła skoro ani nie jesteście razem a ty bys jej wyskoczył z hasłem " kocham cie". Według mnie aby jej cos takiego wyznac nie wsytarczy tylko jej lubic. Ja mojemu chłopakowi pierwszy raz powiedziałm ze go kocham po 3 miesiącach bycia razem. I jak dla mnie nic w tym dziwnego bo tego słowa nie mówi sie pierwszej lepszej osobie..:)) Może poprostu porozmawiaj z nią i powiedz.. że bardzo ci sie podoba
_________________ '...nie wiem co kocham bardziej,
Ciebie, czy tęsknotę za Tobą...'
czy powiedziec ze się kogoś kocha a powiedzieć ze sie w kimś zakochało to to samo?
powiedziec "zauroczyłem sie" wydaje sie wam naturalne i odpowiednie na taką chwile?
_________________ Każda Władza To GWAŁT Na Ludzkości!!!
byłam kiedyś z chłopakiem na spacerze, chciał usiąść żeby w spokoju pogadać. była niezbyt piękna pogoda, ławeczka wilgotna a ja w jasnych spodniach. zaproponował żebym usiadła mu na kolanach. siedzieliśmy i rozmawialiśmy, w końcu doszło do małej sprzeczki i wtedy on powiedział
" ale ja cie ko........ (przerwał, spojrzałam mu w oczy) ....kocham cie"
to było najcudowniejsze wyznanie jakie usłyszałam
szkoda tylko ze to było tak dawno
Ostatnio zmieniony przez Pachusia 24-04-2007, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Od przedwczoraj nie odpisał? Uuu.. głupi. Cokolwiek by napisał. Nawet spadaj jest lepsze niż takie milczenie.
głupie to jest jak ktoś napisze sms-a komus - ten ktoś nie odpisze - a jak potem chcesz sie do tej osoby dodzwonić i sie zapytać o co chodzi to ta osoba wyłacza telefon - a 2 dni póxniej udaje ze nic sie nie stało
Alanho włansie skonczyłam z nim pisac na gg. odezwał się.. ale wiesz co..
Nie chce mieć dziewczyny..
jedno co mnie piciesza to to że nie straciłam go jako kolegi..
chcoiaż jets mi przykro..
Koff napisał/a:
Od przedwczoraj nie odpisał? Uuu.. głupi. Cokolwiek by napisał. Nawet spadaj jest lepsze niż takie milczenie.
no też tak mowilam 2 noce nie spałam ale odpisał dzis na gg
Jednak jedno z tego wynika..
Nawet najgorsza prawda jets lepsza od najpiekniejszego kłamstwa..
_________________ "W świecie zajmujesz tak mało miejsca a we mnie masz całe serce. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum