Robimy sobie z Moherem nawzajem malinki na szyi.
btw. Pamiętam dzień, kiedy zrobiłyśmy sobie je rurą od odkurzacza.
Było jedwabiście.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
jak sie z siostra zjarałam to pilotem do TV ja WYŁACZYŁAm..nie ruszała sie jakies 15 min;) raz w kubku z herbata widziałm żurawie.. ;D kolega zjarany lezał na trawie i wmówilismy mu ze jest przykuty do ziemi i wstał chyba dopiero po godzinie innym razem uciekał ulicą bo sie za nim asfalt zwijał ;P
_________________ '...nie wiem co kocham bardziej,
Ciebie, czy tęsknotę za Tobą...'
Wysłany: 12-04-2007, 17:07
Chyba sobie wmówiliście, że złapaliście fazę. Znałam w gimnazjum takich, którzy upaleni przychodzili do szkoły i nie wydawało im się że są telewizorem.
Nie licząc kilku ekscesów typu podpalenie gabloty szkolnej, czy wyrwanie okna z zawiasów nie robili nic dziwnego.
Jak się zaczyna palić, pierwsze fazy są dość intensywne, czasami występują różne dziwne rzeczy w głowie 90% ludzi tu sciemnia, ale prawda jest taka ze po bardzo dobrym siuwaxie, takim jak byl z 5 lat temu w polsce mozna bylo zobaczyc rozne fajne rzeczy A bardziej sobie wkręcic ze one są Ja z 4 kumplami, z 5 lat temu leżałem na łące z 2 h i sobie wkręcalismy ze po niebie biegaja króliki. Nie widzielismy ich, ale kazdy sobie wkrecil ze biegają, i sobie o nich opowiadalismy, masakra... mega psychodeliczna bania, po plastelince oczywiscie.
Jak się zaczyna palić, pierwsze fazy są dość intensywne
że co? coś Ty palił, jak na początku masz jazdy?
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Niektórych nie klepie w ogole na poczatku, innych mocniej. Jak nie paliles fajek przed pierwszym jaraniem to sie nie dziw ze nie masz fazy, skoro sie nawet zaciągać nie umiesz.
Ty mi nie mów co umiem, a czego nie. Wiem swoje i przy tym pozostaje. Początki jarania są słabe.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
bardzo dobrym siuwaxie, takim jak byl z 5 lat temu w polsce mozna bylo zobaczyc rozne fajne rzeczy
To nie był dobry sprzęt, to był beznadziejny towar, ktory musial byc maczany w pewnym gó***, zeby byl mocniejszy. Ale jak sie przesadzilo i sprzet zbyt bardzo namoknal, mozna bylo miec po tym halo. Prawdziwa natura nie powinna powodowac halucynacji. Tak wiec, moja rada taka: nie kupujcie byle shitu
Ostatnio zmieniony przez Nagash 14-04-2007, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Co ty, wlasnie to odróżnia chemie od dobrego siuwaxu. A tamto to była plastelikna, czyli żywica z gandy.
wiesz jak działa sprzęt? Po prostu THC łączy się z receptorami kannabinoidowymi, zwiększając przy tym intensywnoś pod bodźców odbieranych z zewnątrz. Więc, czysta natura nie moze powodowac halucynacji. Jezeli palisz byle shit i lubisz haluny to spoko. Ale pamietaj ze kazda substancja halucynogenna odklada sie w mozgu. Mi jazda na grzyby przeszła jak zobaczyłem kolesia, który właśnie po tym zawiesił sie na 6 miesięcy, a teraz ma kompletnie zryta psyche i dodam jedynie, ze wcale tak duzo ich nie jadl. Ale kazdy ma swoje jazdy, ktore lubi, kwestia gustu a jeżeli chodzi o żywice, to właśnie w niej znajduje się najwięcej THC i dobry sprzęt, jest nacinany przy hodowli i suszeniu wlasnie po to, aby roslina zaczela produkowac jak najwiecej zywicy, a tamto w czym wtedy maczano to nie byla zywica... uwierz mi. Chocby dlatego ze jest zbyt droga i cenna. A tamto to był ogólno dostępny środek, do kupienia wtedy w każdym chemicznym sklepie
Ostatnio zmieniony przez Nagash 15-04-2007, 14:13, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum