Wysłany: 13-04-2007, 19:08 Jak wyznać dziewczynie miłość?
Jak wyznać dziewczynie miłość? Bardzo się lubimy i wogóle często sie widujemy, ale ja jestem chyba troszke nieśmiały i nie potrafie tak wprost powiedzieć i nie mam pomysłu na to wcześniej nie miałem dziewczyny. prosze o pomoc, gdyż tutaj są osoby bardziej doświadczone, można by powiedzieć nawet ze specjaliści z góry dzięki
Ostatnio zmieniony przez maciej18 13-04-2007, 19:18, w całości zmieniany 2 razy
bo cały czas wydaje mi sie ostatnio że ona do mnie startuje
I3ziko napisał/a:
nie masz nic do stracenia.
ok tylko co mam jej powiedzieć? nie che żeby to było byłe jak powiedziane. no tak byle jak to każdy by coś powiedział. To musi być coś naprawde super, albo coś po prostu fajnego, co by się dziewczynie podobało
Ostatnio zmieniony przez maciej18 13-04-2007, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
Powiedz jej, że ostatnio dużo o niej myślisz, że spotkania z nią to dla Ciebie sama radość...
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Ostatnio zmieniony przez Leany 13-04-2007, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
najlepiej powiedz, ze ja lubisz,fajnie sie czujesz w jej towarzystwie itp.,a co do "Kocham Cię" moim zdaniem jeszcze dluga droga...napisales,ze wczesniej nie miales dziewczyny,wiec zastanow sie czy to milosc,czy zwykle zauroczenie,bo mozesz tylko narobic dziewczynie niezly metlik w glowie,albo wrecz przeciwnie przestraszy sie,ze to z twojej strony juz takie powazne...
[ Dodano: 13-04-2007, 21:52 ]
P.S.jak bedziesz pewny,ze to milosc to po prostu powiesz jej,ze ja kochasz i nie bedziesz sie zastanawial w danym momencie w jakie slowa to ujac...Takiego wyznania nie mozna planowac w sposob:dzisiaj o 18 w parku na lawce wyznam jej milosc.To przychodzi samo...Powodzenia
Zdecyduj się w końcu, czy ją kochasz, czy lubisz.
To tak na początek.
Daj jej jakoś do zrozumieniam, że Ci na niej zależy i zacznij działać.
Oświadcz się i już. Nic nie stracisz, a możesz zyskać. Odwagi.
Niektórzy faceci, to robią problemy niewiadomo z czego o.O
[ Dodano: 14-04-2007, 23:39 ]
Wiedźmikołaj napisał/a:
,,Jesteś najważniejsza osobą w moim życiu.Kocham Cię.''
Wzruszyłeś mnie dogłębnie.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum