program Kuby Wojewódzkiego byłby lepszy gdyby prowadzący nie wchodził w zdanie gościom i nie mówił tak często o seksie,jak tu już większość zdążyła zauważyć.
Natomiast w programi Szymon Majewski szoł, jedyną ciekawą rzeczą są śmieszne fragmenty programów telewizyjnych.
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Klasę to w tym programie trzyma prowadzący, niekiedy Czarek Pazura, albo Borysewicz jak wpadnie na jeden odcinek. Dobrze, że wchodzi w słowo gościom. Większość z nich sama nie wie o czym pierdoli, a jak znajdą się inteligentni ( Borysewicz, Gawliński, Kukiz ), bądź siejący powszechny postrach ( Lepper ) ludzie to nie dadzą Wojewódzkiemu zbytnio szarżować. A jak przyjdzie taka Frytka czy inna Kinga Rusin to ktoś niestety atrakcyjność programu podnieść musi. I nie będą to dwa gołębie.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 13-04-2007, 20:03
Jeśli nie lubicie programu Kuby Wojewódzkiego to zawsze możecie włączyć jakieś filozoficzne rozmowy w innych stacjach. Rozmów o seksie nie będzie, a i może znajdą się tacy, którzy nie przerywają swoim gościom.
Swoją drogą jesteście mądrą młodzieżą. Nie słyszałem nigdy o ludziach, którzy na koniec tygodnia, przed snem, mają ochotę na rozmowy o teczkach, mundurkach szkolnych czy słuchanie polityków mówiących, że oni to by nie nagrali kolegi-polityka po pijaku. Wystarczy trochę pomyśleć i domyślić się dlaczego rozrywkowy Kuba Wojewódzki nadawany jest na koniec tygodnia, a raczej polityczny Szymon Majewski Show na początek tygodnia.
Sry ale nie chce mi się rozpisywać.. a pozatym i tak tego nie zrozumiesz ..
To po uja się w ogóle odzywasz ?
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
obejrzalem ten odcinek o Bosaku i Luckcy wiesz co nie podzielam twojego zdania ^^
Toś wyraził
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum