w sumie to sie spodziewalam, ze mniej optymistyczna bedzie. "koniec zartow' to do rany przyloz, 'nic dziwnego' zdziwilo mnie lekkim pesymizmem ,ale wiadomo-z nutka nadziei i jajem;) wiec w sumie idac za ciosem nowa plyta powinna byc jeszcze bardziej....powazna,od poprzednich.Chociaz jakos szkoda.
Jednak chyba nie powinnam obawiac sie tego, ze Adam stanie sie Frankiem co ma dola i depresje spora,co? ;D No i jak mniemam nie musze sie bac tego ,ze nie bedzie blyskotliwie,wiec i tak sie ciesze;)
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
fajna ta piosneka jets dobrze ze mi przypomniałes bo mialam ja sciągnac i zapomniłam
ja tam hh lubie tak w połowie zalezy co ;D czasemsię Tede przewinie, ale najbardziej chyba tpo lubie Owala,DKA,Paktofonike,Kalibber 44,Fenomen,a Verba mi nie przeszkadza
_________________ Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał:
- Nie męczy Cię to czekanie?
- Trochę. Ale nie mogę się poddać...
O.S.T.R cała płyta HollyLódź w szczegulnosci "Ostatni taki sort"
PFK
Za innymi nie przepadam
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Ja. Nie dziwie sie,ze nie lubisz hip-hopu. Po pierwsze dlatego, bo 90% to g*wno nie warte uwagi. Do tych 10% nie sadze ,zeby kiedykolwiek udalo Ci sie dotrzec.
_________________ Ten na drzewach snieg jest tak samo zimny jak ten we mnie..
Nie dziwie sie,ze nie lubisz hip-hopu. Po pierwsze dlatego, bo 90% to g*wno nie warte uwagi. Do tych 10% nie sadze ,zeby kiedykolwiek udalo Ci sie dotrzec.
Ja. Nie dziwie sie,ze nie lubisz hip-hopu. Po pierwsze dlatego, bo 90% to g*wno nie warte uwagi. Do tych 10% nie sadze ,zeby kiedykolwiek udalo Ci sie dotrzec.
Ceemka napisał/a:
Bardzo spodobała mi sie Twoja wypowiedź.
Mi również.
Nic w sumie nie mam do hip-hopu ale go nie lubię. Ani nie słucham. A jak leci coś w radiu to od razu przełaczam na inną stacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum