Lubie szklaną... najlepiej słoikową. Palimy w domu, a w sezonie letnim w namiocie. Czasem dodajemy lodu. Ogółem to warzywniak -.-
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-04-2007, 10:10
a mam. szklaną. dam fotke potem, jak mi sie bedzie chciało.
pale najczęściej zwykły ze szluga, jabłkowy albo nie tytoń XD. ale to tylko jak kolega kupi. to nie są tanie rzeczy.
nigdy nie paliłam tytoniu aromatycznego fajka służy mi do palenia innych rzeczy. ale i tak lepiej kopie z wiadra. zawsze najpierw mata, a potem sie rozkręca
Ja tam fajki nie pale, to dla mężczyzn, ale myślę, że mało już kto pali fajkę.
To nie tylko dla mężczyzn, raczej dla wszystkich To nie jest zwykła fajka:) fajka-wodna.pl
Jest to chyba jedyny rodzaj używki do palenia, którą byłabym w stanie spróbować zapalić.
Te smaki toffi, waniliowe, owocowe i inne kuszą...
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
o moja wygłada bardzo podobnie,ale jest troszke ładniejsza ,
właśnie fajka jest dla wszystkich ,miło się pali,szczególnie jak się miesza poszczególne smaki, mniammm
kamilel, jak chcesz to mozesz tam nawet palic koks, albo miał do palenia w piecu ;p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum