Mnie też denerwuje jak ktoś przesadza i staje się nadopiekuńczy, zbyt troskliwy itd. Natrętowi jak powiedziałam, że but mi się rozwiązał to zaraz było "ojej, przykro mi, naprawdę".
I jeszcze: Może Ci jakoś pomóc? Może zawiązać buta? Może kupić dłuższe, mniej poślizgowe sznurowadła xD?
Dobra, przesadzam, większość chłopaków jest normalna
Moi koledzy powiedziałaby: "To sobie zawiąż, a nie sapiesz." xP
Alicja napisał/a:
Dyktował jakieś zadanie na fizyce, w którym główną rolę odgrywa źdźbło zboża, a że był dzień kobiet to powiedział "A żeby paniom było miło, to zamienimy to zboże na tulipana", no naprawdę. Chyba był naćpany.
Naprawdę..., pewnie od razu łatwiej się Wam zadanie rozwiązywało Każdy woli liczyć na tulipanach niż na zbożu. Przynajmniej ten fizyk.
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
Ostatnio zmieniony przez akukaracza 01-04-2007, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
miłe są takie gesty jak chłopak przytrzyma drzwi, przepuści dziewczynę przodem, podsunie krzesło czy poda kurtkę. ja to lubię nienewidzę jak faceci sie przepychają i tratują wszystko na swojej drodze np. wchodząc do autobusu.
kiedyś kierowca kazał chłopakom przepuścić dziewczyny. jak to pięknie wyglądało jak wszystkie dziewczyny siedziały a stali tylko chłopacy (hahaha)
Imię: Ola
Wysłany: 03-04-2007, 14:49
Ja nie wymagam od faceta żeby całował mnie w rękę, ale normalne dla mnie jest przepuszczanie w drzwiach, nie palenie papierosów przy mnie itp. Chłopak nie może również traktować mnie jak kolegę i klnąć jak szewc, czy przybijać piątkę na powitanie, szacunek przede wszystkim.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 03-04-2007, 18:22
Natalii napisał/a:
Chłopak dziewczynie nie powinien podawać dłoni to jest jakby to powiedzieć hmm nie szarmanckie.
Niby tak, ale jak np mamy się witac w klasie??
Nie mam nic przeciwko temu.
legalna napisał/a:
Chłopak nie może również traktować mnie jak kolegę i klnąć jak szewc, czy przybijać piątkę na powitanie, szacunek przede wszystkim.
Takie zachowanie wcale nie świadczy o braku szacunku. Ja właśnie lubie takie traktowanie, bo przecież jestem na tym samym poziomie co oni.
Ale są różne podejśia i pewnie każde własciwe.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 03-04-2007, 18:47
U nas większość przechodzi podając rękę wszystkim co siedzą pod klasa łącznie z dziewczynami. Chyba tylko jeden nie poda dziewczynie ręki nawet jakktóraś do niego podejdzie, bo twierdzi że to dziwne. A niektórym sie nie chce i mówią tylko cześć. Jak też przeważnie tylko mówie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum