lepiej słucha mi się zagranicznego metalu, a nie polskiego
Ja przy nikim w domu nie słucham polskiej muzyki raczej, no chyba, że na słuchawkach, bo zazwyczaj słychac tekst piosenki i moja mama gada mi pozniej jakieś rzeczy, albo brat cos wymyśla.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 01-04-2007, 22:17
Ceemka napisał/a:
Ja przy nikim w domu nie słucham polskiej muzyki raczej, no chyba, że na słuchawkach, bo zazwyczaj słychac tekst piosenki i moja mama gada mi pozniej jakieś rzeczy, albo brat cos wymyśla.
No ja też bym się nie odwazyła przy nikim w domu słuchac polskiego metalu. Rodzice sa zdrowsi jak nie znają tekstu tego co się słucha. Jak słucham KAta to zawsze na MP3.
Lubię, słucham. Nawet przy rodzicach, choć mama czasami coś tam bredzi.. aaa pójdę do piekła etc.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
No ja też bym się nie odwazyła przy nikim w domu słuchac polskiego metalu. Rodzice sa zdrowsi jak nie znają tekstu tego co się słucha. Jak słucham KAta to zawsze na MP3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum