_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Mi też się podoba jazda figurowa na lodzie. Jak byłam mała i miałam czas to jak leciało w TV to mogli mnie zostawić w domu samą i nic bym sobie nie zrobiła
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Oj nie powiem zdarzylo mi sie kiedys jezdzic sego czasu na lyzwach. Nie powiem bo bardzo fajnie sie jezdzi. Ale i tak najbardziej podobaja mi sie jak poanczenisci jezdza to fajnie wyglada i jakie zawrotne predkosci
Może nie jestem a tym dobra ale lubie jazde na lyżwach a co sie z tym wiąże to HOKEJ no kocham poprostu !!!! ) niestety sama trenować nie moge mimo że w moim mieście istnieja Hokejowa Liga Kobiet
jak byłam mała pomykałam na łyżwach ( częśćiej jeziora zamarzały), w tamtą zimę założyłam łyżwy pierwszy raz od kilku lat, ojj cieniutko było; w tym roku pewnie nie zamrazną, więc nie dostąpie tego zaszczytu i nie będę jeździć
_________________ Bóg mi przebaczy. To jego zawód.
— Heinrich Heine
Rok temu poszedłem z kumplem na łyżwy , nie było tak źle , zaliczyłem tylko 2 gleby i ogólnie było ok . Może jeszcze raz kiedyś pójdę . Kiedyś z młodu nie zabardzo chciałem jeżdzić , raz pojechałem i koniec .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum