Imię: Agnieszka
Wysłany: 20-07-2007, 21:11
Jako naród na pewno nie. Ewentualnie pojedyncze jednostki których jest zdecydowana mniejszość. Ale tak naprawdę nie spotkałam się jeszcze z nietolerancją inna niż tylko słowna. która zresztą mnie też strasznie denerwuje, a tym bardziej jeśli ktoś nawet nie ma żadnych argumentów dlaczego kogoś tak nienawidzi albo nie toleruje, tylko twierdzi "bo tak".
myśle ze jako naród nie..
chcoiaż ja sama jestem tolerancyjnaa
_________________ Nawet nie wiesz, że wcale nie proszę o więcej niż możesz mi dać.
Po prostu się pojaw. Przemknij mi przez życie i daj do zrozumienia,że cokolwiek ma jeszcze sens.
Problem w tym, że prawdopodobnie w ogóle nie istniejesz.
Moim zdaniem nie są tolerancyjni i nie chodzi tutaj tylko o inne orientacje, upodobania itd, ale również o wygląd innej osoby. Gdy komuś się ktoś nie podoba to zrobi wiele by tą osobe upokorzyć, wyśmiać i załamać. ;//
Ale nie można mówić ogólnie, przecież niektórzy są tolerancyjni a niektórzy nie... Ale jeśli chodzi o tolerancje władz co do homo itp. to jest ona równa zeru
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 27-07-2007, 08:56
zdecydowanie nie jestesmy tolerancyjni
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 29-07-2007, 14:09
Polacy nie sa tolerancyjni.
byłam 6 tygodni w Niemczech i.
stwierdzam, że o nich mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że sa tolerancyjni (Ci których poznałam)
o Polakach niet. niestety.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum