Wysłany: 26-02-2007, 00:00 Muzyka indyjska lu arabska
Czy ktoś z Was słucha muzyki indyjskiej lub arabskiej?? jesli tak prosiłabym o jakies nazwy zespołów,bo podoba mi sie ta muzyka a nigdzie znalezcn nie moge. z gory dzieki o rade
Wysłany: 17-03-2007, 14:51
Polecam bollywoodzkie sciezki dzwiekowe, np z filmu Czasem slonce, czasem deszcz
Poza tym tu masz wiele stacji radiowych które graja taka muzyke- musisz tylko sobie znalezc stacje np z bhangrą albo hindi.
Albo tutaj: www.shoutcast.com - wpisujesz w wyszukiwarke chociazby 'turkish' albo 'hindi'- ale w tym przypadku nie masz playlisty kawałków.
Poza tym, ne wiem czy chodzi Ci o muzyke starsza, czy ta najnowsza, ale moge polecic: Cheb Khaled, Cheb Mami, Soud Abu Soltan, Outlandish, Arash.
Ja znam taki zespół "Sonalika" oni wykonują muzykę indyjską. Też szukam takiej muzyki, ale jest w necie tego b. mało Na Shoutcast'cie już szukałam i szajs sam tam mają Strona internetowa "Sonaliki" to www.sonalika.com.pl
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 27-03-2007, 19:57
Nimfomanka_ napisał/a:
Czy ktoś z Was słucha muzyki indyjskiej lub arabskiej??
nie slucham
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum