żyje po to, żeby kiedyś zabijąc. masowy mord i psychopatia.
Idź do burdelu. Tam ci obciągną.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
napisałebym "rozumiem" ale wtedy Lucky mógłby to potraktowac jako OT dlatego tego nie napisze
żyje dla lasu
Asiek_92
Imię: Asia
Wysłany: 13-03-2007, 14:37 Co za pytanie w ogóle!
Oczywiście, że po to żeby żyć! Żeby żyć pełnią życia. Żeby spełniać swoje marzenia i robić osiągnąć wszystko to co chcemy! Po to żeby być z kimś, albo być samym, ale szczęśliwym. Żyjemy po to wpadać i wygrzebywać się z kłopotów. Po to żeby być, mieć, planować i osiągać?
dla mnie jest kilka wiariatów dla których zyje..
a) bo boje się śmierci(niewiem co jest po drugiej stronie, dlatego wole zostać tu gdzieś świat może nie jest kolorowy tak bardoz ajk bym chciał, ale była takim...)
b)żyje, bo mam nadzieje przeżyć kiedyś tą prawdziwą"miłość" która jest podobno naj naj naj bardziej pożądana na świecie
c) żyje, żeby żyć:) tak jak wcześniej podkreślaliście:) ucze się żeby przeżyć w przyszłości, ogólnie cały czas myśle o przyszłości, a co za tym idzie także o marzeniach...które nadajdą bądzi nie...
d)żyje...żeby zostawić cząstke siebie na tym świecie, jak mnie już tu niebędzie, żebym mógł w tego drugiego świata patrzeć na to dziecko z moimi genami jak się rozwuja, jakie podejmuje decyzje i skąd to wynika...i takie tamm, co za tym idzie patrz punkt "b"
e)żyje, żeby umrzeć śmiercią naturalną...a do tego potrzeba kilka dziesiąt lat na karku...a do tego czasu trzeba coś robić...cokolwiek..."coś"
f)...żyje, z nadzieją na CUD ...
Imię: Karol
Wysłany: 26-03-2007, 17:52
Ja to widze tak ... Wszyscy zyjemy po ch*** bo i tak umieramy prawda - i gow** po nas zostanie -to tez prawda wiec zyjemy ,,ale zyc trzeba i trzeba to robic tak zeby byc mozliwie zadowolonym z kazdej minuty izeby mozliwie duzo zrobic zeby moze cos zostalo w pamieci innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum