Uzytkownik Gapon nie trafil w linka ktorego chcial skopiowac. Jego ręka jest przyzwyczajona ro posuwistego ruchu i uskutecznia tenże ruch z przyzwyczajenia. Prawdopodobnie pomylila penisa z myszką. Podobna długosc.
Uzytkownik Gapon nie trafil w linka ktorego chcial skopiowac. Jego ręka jest przyzwyczajona ro posuwistego ruchu i uskutecznia tenże ruch z przyzwyczajenia. Prawdopodobnie pomylila penisa z myszką. Podobna długosc.
Nie zdziw się jeśli jutro w misce nie zobaczysz karmy.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Nie zdziw się jeśli jutro w misce nie zobaczysz karmy.
Mam robi mi śniadanie. Poza sobotami i niedzielami. Jutro jest wtorek, który nie jest sobątą ani niedzielą. Wniosek: jedzenia będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum