więc czego słuchacie? niech zgadnę - metal, metal i jeszcze raz metal
oraz, żeby było jasne - nie pisze tutaj o shicie z manieczek czy innych dziwnych dyskotek a o pełnowartościowej, często eksperymentalnej, muzyce elektronicznej składającej się właśnie z klików, trzasków i bzyków.
rozumiem, że niektórzy z Was mogą to uznać za cybernetyczny wytwór szatana a nie za muzykę - luz.
jednak może siedzi na tym forum ktoś kto tego słucha, stąd moje pytanie
master_snake a dubu słuchasz? jest na przykład taki artysta jak deadbeat. koleś siedział przez długi czas w klikujacym minimalu a teraz zaczyna grywać rzeczy zahaczające często o reggae właśnie. polecam
jak coś to mogę linka do jego setu podesłać
;>
Dobrze zrobiona jest całkiem całkiem. Nie przesadzaj. To, że w TV pokazują tylko gó*no, to nie znaczy, że nie ma dobrej elektronicznej muzyki. Nie znam się na tym, ale kiedyś znajomy mi puścił jakiś taki kawałek i było niezłe ^^
Nie wierzę, że to napisałam
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
master_snake a dubu słuchasz? jest na przykład taki artysta jak deadbeat. koleś siedział przez długi czas w klikujacym minimalu a teraz zaczyna grywać rzeczy zahaczające często o reggae właśnie. polecam
jak coś to mogę linka do jego setu podesłać
;>
Tak sluchalem dubu. Obilo sie o uszy. Ogolnie jestem pozytywnie nastawiony na kazdy rodzaj muzyki oprocz metalu ten gatunek mi jakos nie podchodzi. A gdzies wyczytalem na necie ze Czeslaw Niemen tez jest uwazany za osobe ktora grala elektronike:) A linka do secika owszem owszem nie pogardze jak zapodasz
i... mi się momentami włosy na ciele jeżą. 103 minuty podróży w inny wymiar.
kocham...
[ Dodano: 24 Mar 2007 07:20 pm ]
Alicja napisał/a:
Alearan napisał/a:
To nie jest muzyka, a kliki, trzaski i bzyki.
Dobrze zrobiona jest całkiem całkiem. Nie przesadzaj. To, że w TV pokazują tylko gó*no, to nie znaczy, że nie ma dobrej elektronicznej muzyki. Nie znam się na tym, ale kiedyś znajomy mi puścił jakiś taki kawałek i było niezłe ^^
Jak słyszę kliki, trzaski i bzyki to są to dla mnie kliki, trzaski i bzyki a nie muzyka
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
nic nie masz do stracenia, zawsze po razie możesz skasować. a nuż Ci się spodoba
mój sposób na słuchanie jest taki: siadam w fotelu, nogi rozprostowuję na biurku, głośniki ustawiam nieco głośniej (szczególnie basy) i... odpływam polecam każdemu.
sprawdzałem i mi wciąż działa ;>
sprawdź raz jeszcze, spróbuj kliknąć prawym i "zapisz element docelowy jako..."
jak nie podziała to wrzucę wieczorem na serwer jakiś (to waży trochę więc będzie pewnie dopiero jutro rano)
Hmmm.... kraftwerk jak najbardziej Das boot jest spoxik ale w końcu nie wiem czy to wykonuje kraftwerk , czy U96 . Ostatnio zainteresowało mnie rave - zna ktoś ?
Ps. odkryłam niedawno super stronke na której są przedstawione odmniany house, trance, techno, breakbeat (też lubie) , jungle, hardcore, downtemo -> http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum