To jasne, że jego dziewczyna jest dziewczyńska. Lucjusz lubi dziewczyńskie dziewczyny. Bo na przykład taka Didek jest bardziej chłopska. Znaczy chłopa ma. A on ją leje. A Lucjusz nie leje. Też kiedyś będziesz miała chłopa. I ja będę miał chłopa. Możemy mieć jednego, wspólnego. Wychowany go na Polaka i katolika. A jak umrze zakopiemy go pod oknem. W doniczce. I będzie ubaw.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Też kiedyś będziesz miała chłopa. I ja będę miał chłopa. Możemy mieć jednego, wspólnego. Wychowany go na Polaka i katolika.
To weźta i wpadaja do mojego klasztoru. Nie zapomnicie zabrać cukierków dla siostry przełożonej i jej chłopa. Ino bystro. Weźcie też instrumenty muzyczne, pobawimy się w Buena Vista Social Club. Staniemy się ciemni.
To weźta i wpadaja do mojego klasztoru. Nie zapomnicie zabrać cukierków dla siostry przełożonej i jej chłopa. Ino bystro. Weźcie też instrumenty muzyczne, pobawimy się w Buena Vista Social Club. Staniemy się ciemni.
Pójdę tylko wówczas, gdy będę miał pewność, że za główną atrakcję robi opat sąsiednich franciszkanów w gościnnej wizycie u cioci. Ciocia ma nie mieć kontaktów z SB. Wtedy może nawet zaproszę cię na nielegalnego papierosa w niedalekim parku.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
A może Karolcia stała się postacią stricte kontrowersyjną?
G.a.p.o.n. napisał/a:
Pójdę tylko wówczas, gdy będę miał pewność, że za główną atrakcję robi opat sąsiednich franciszkanów w gościnnej wizycie u cioci. Ciocia ma nie mieć kontaktów z SB. Wtedy może nawet zaproszę cię na nielegalnego papierosa w niedalekim parku.
Czy to prawda, iż w wyniku swojego złoczyńskiego postępowanie trudnisz się teraz wykonywaniem charakterystycznej mniszej fryzurki mnichom klasztornym?
Czy to prawda, iż w wyniku swojego złoczyńskiego postępowanie trudnisz się teraz wykonywaniem charakterystycznej mniszej fryzurki mnichom klasztornym?
Robię im afro. Takie prawdziwe. Murzyńskie. Z prawdziwej murzyńskiej wełny.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 21-03-2007, 20:28
Bezpruderyjne lubię. Takie co dadzą pod sklepikiem, w szatni, w autobusie (przy kanarach). Niestety nie spotkałem takiej, więc postuję zawsze w stanie spoczynku.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 22-03-2007, 12:10
Didek napisał/a:
Bezpruderyjne lubię. Takie co dadzą pod sklepikiem, w szatni, w autobusie (przy kanarach). Niestety nie spotkałem takiej, więc postuję zawsze w stanie spoczynku.
Ja też takie lubię otwarte (otworem) dziewuszki, ale niestety też nie spotkałem takich. Szukałem na KUL'u ale żadnej odpowiadającej naszym kryterium nie znalazłem, one tylko w wibratorach gustują
Ostatnio zmieniony przez Poison 22-03-2007, 12:11, w całości zmieniany 1 raz
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-03-2007, 12:14
wyzynarka napisał/a:
zapomniales dodac, ze masz obsesje na punkcie biustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum