Jakiedy¶ strzeli³am w twarz mojemu ch³pakowi przy wszyystkich znajomych, bo siê wyg³upia³ (czego ja nie znoszê) ojjjjjjjj... by³a k³ótnia Ale wybaczy³
Ja to samo zrobi³am w kinie. Z rok temu
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
wiêc po³ó¿ siê przy mnie i zróbmy to teraz!
Poka¿ê Ci jak siê spada z dachu, nauczê Ciê jak siê spada z dachu... "
_________________ "Mówisz: wiem czego chcê, i ¿e tego w³a¶nie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
Na cycki. To by³o lato. Mia³am wtedy top tam jaki¶. Ca³a siê klei³am.
Imiê: karola
Do³±czy³a: 20 Sie 2006 Posty: 136 Sk±d: slask
Wys³any: 23-07-2007, 13:37
zasadniczo to jeszcze nie zaliczy³am k³ótni, po prawie 7 miesi±cach ju¿ widzê kiedy przeginam i nie robiê tego, a je¶li ju¿, to od razu wychodzê z takiej sytuacji.
natomiast k³ócimy na zasadzie dra¿nienia siê, sprzeczania to kilka razy dziennie fajni roz³adowuje i w mo¿na powiedzieæ co siê my¶li w bardziej ¿artobliwej formie
_________________ ... gdy krótkim urwanym oddycha oddechem...
Imiê: Anna
Wys³any: 23-07-2007, 13:44
Droczenie siê to przyjemna forma czy to lekkiej k³ótni, czy raczej zabawy Czasem jednak gdy podczas czego¶ takiego przemycimy jakie¶ ¿ale, to mo¿e bardziej zaboleæ, ni¿ wypowiedziane z emocjami w³a¶ciwymi mocniejszym k³ótniom. W emocjach czasem siê co¶ ubarwi, czasem trochê przesadzi. A tak... mo¿e byæ gorzej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum