Nie powinieneś również oceniać kultury osobistej innych
jakkolwiek napisał/a:
I3iko, idiotą jesteś, jak napisałam.
jakkolwiek, oceniasz moja inteligencje, ja mam prawo ocenic twoja czy ci sie to podoba czy nie. brak ci szacunku, taktu i wychowania.
Nie oceniałeś mojej inteligencji, tylko kulturę osobistą. Widzę, że problemy z czytaniem ze zrozumieniem również masz. Proponuje przenieść się do podstawówki- tak uczą zarówno ortografii, poprawnego składania zdań, jak i czytania ze zrozumieniem.
Nie mam szacunku do idiotów, bo i dlaczego miałabym mieć? Szanuję wiele osób na tym forum, jesteś ograniczony jeśli tego nie widzisz. Pamiętaj, że to ty zacząłeś mnie obrażać, nie ja ciebie. To świadczy o poziomie twojego wychowania i nie masz prawa zarzucać mi braku taktu czy kultury gdy odpowiadam na twoje wypociny dotyczące mojej osoby. Czytając twoje posty odnoszę wrażenie, że jesteś głupolem z manią wielkości, który próbuje się dowartościować przez pisanie pseudo inteligentnych postów. Skończ już z tym, bo tylko się ośmieszasz w oczach innych.
_________________ Ostatnio trochę OTuję o penisie!
Imię: Agnieszka
Wysłany: 18-03-2007, 00:39
Wiem że robie blędy i literówki ale to raczej przez szybkie pisanie, niby znam zasady pisowni ale wykładam sie nieraz na najbanalniejszych rzeczach, bo nawet się nie zastanawiam.
Jest opcja sprawdzania pisowni w firefoxie, ludzie
U mnie nie sce działać.
Co robić? Co robić?
Jak nie wiem jak coś napisać to nie piszę Piszę tylko jak jestem pewna, a jak jestem pewna to jest tak na pewno.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum