alanho, widzisz ja jestem już mądrzejszy chociazby ze względu na to że nie zwracam uwagi na takich idiotów jak ty którzy chcą zaistnieć bo są olewani, skończ z tymi swoimi tekstami bo to jest już żałosne, ode mnie sie odpierdol bo ja i tak cie zlewam
sorry za OT
Ostatnio zmieniony przez kuba696 15-03-2007, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
jeśli tak sie wyraza ta Twoja madrośc że sam sobie zaprzeczasz to moge być od Ciebie głupszy
kuba696 napisał/a:
skończ z tymi sowoimi tekstami bo to jest już żałosne, ode mnie sie odpierdol bo ja i tak cie zlewam
no to jak Ty mnie olewasz i koło uja Ci to lata - to po co mam sie od Ciebie odpierdolić - przeciez Tobie to nie przeszkadza - nikt inny też nie pisał zę mu to przeszkadza
kuba696 napisał/a:
sorry za OT
sie nie gniewam
Sn nagrał coś kiedyś z AMJ - AMJ straciła w moich oczach
żal mi Cie Kubo - naprawde - dobrze że chociaż masz rente za to upośledzenie
zespół SN kojarzy mi sie głownie z tym ze nagrali piosenke z Peją - to nie dobrze - lepiej zebym w ogóle ich nie kojarzył
Też kojarzę tą piosenkę.
Dlaczego nie lubisz Glacy? On jest szekszi.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
lepszym pytaniem było by :
A dlaczego mam go lubieć ??
nie ejstem homo nie obchodzi mnie kto jest szekszi z facetów
nie podoba mi sie muzyka jaką Pan Glaca robi/śpiewa/wyje (niepotrzebne skreślić)
plus ta piosenką z Peją
lepszym pytaniem było by :
A dlaczego mam go lubieć ??
nie ejstem homo nie obchodzi mnie kto jest szekszi z facetów
nie podoba mi sie muzyka jaką Pan Glaca robi/śpiewa/wyje (niepotrzebne skreślić)
plus ta piosenką z Peją
Szanuję Twoje zdanie.
A Peję lubisz?
On jest z Poznania, aż tyle o nim wiem xD
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
mozęsz każdą moja wypowiedź o SN skomentować - zawsze to kilka jest
Alicja napisał/a:
Ubolewam, że SN gra mało koncertów :-(
a ja nie
podejrzewam ze jakby SN grało koncert w moim city na Dolnośląskim Świecie Miodu I Wina - to nawet bym nie poszedł gdyby gralo na Dniach Przemkowa - też nie
Ostatnio zmieniony przez alanho 18-03-2007, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum