Też miałam dziś iść. Nie poszłam. Pocieszam się tym, że jutro wypiję.
Ja nie wypiję. Będę się uczyć. Teraz też zaraz się pouczę. Mam ochotę się upić. Mniej więcej od miesiąca mam taką chęć. Nie chce mi się wyjść, a wino samo nie przyjdzie. Nie da się moich chciejstw pogodzić.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ja nie wypiję. Będę się uczyć. Teraz też zaraz się pouczę. Mam ochotę się upić. Mniej więcej od miesiąca mam taką chęć. Nie chce mi się wyjść, a wino samo nie przyjdzie. Nie da się moich chciejstw pogodzić.
To ja tzw jaboli nie pije ale nie powiem kiedys pilem ale to bylem mlody i glupi Teraz od czasu do czasu zdarza mi sie z kolegami wyskoczyc na Lesnego Dzbana ewentualnie moze byc wisniowy
Heh raz przeprowadzila sie do mojej wioski taka Ania...16 latka strasznie fajna dziewczyna.No i razem z nowa kolezanka i moimi kumplami pojechalismy z flaszka na taka gorke..wypilismy ta flaszke pare piwek...no ale prowiant nam sie dosc szybko skonczyl,wiec ja!!Diva wpadla na pomysl zeby jechac po tzw jabola... no i pojechalismy..taki byl fajny w kartoniku xD kolorowy itd. jeden kubeczek i Diva odleciala..Ania to samo. Pozniej jakos sie tak stalo ze policja nas spisala.Mi chcieli postawic zarzut upijania nieletniej (choc wtedy sama nie bylam pelnoletnia ) ale jakos tak nawet sie dogadalismy z panem policjantem i wszystko rozeszlo sie po tzw kosciach.. To byla moja pierwsza i ostatnia przygoda z JABOLEM
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
Jak ja dawno nie piłam wina za 5 zł... Chyba ostatnio jakoś w czerwcu kupiłam, ale wypiłam łyk i zostawiłam panu Gienkowi.
Wystarczyło mi raz spotkanie z tualetą po winie i mi przeszło zamiłowanie
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum