Wysłany: 04-03-2007, 14:45 co z tym 30 ton lista lista?
kiedyś puszczano 30 ton lista lista przebojów taki program muzyczny notowanie muzyki a nagle ostatnio nie pojawia sie ten program wogóle na tvp2 czy w Tvp Polonia czy wiecie co sie stało że telewizja nagle tak skończyła nadawanie tego programu???
_________________ Forum My place Forum My world Forum my home.
Pamiętam jak się przychodziło do domu, włączało TV i akurat leciała LISTA LISTA 30Ton. Pamiętam zawsze się czekało na jakieś kawałki hiphopowe. Fajne to nawet było:D Trwało 30min, ale fajne nie ma co. Pewnie przerwali bo kaczki rządzą i co im sie nie podoba to w publicznej mogą zdjąć, a druga teoria to: zaprzestanie emisji z powodu dużej konkurencyjności takich programów jak VIVA itp.
_________________ Powiedziałem narkotykom: NIE! Nie posłuchały.
nie ma tego już? szkoda, bo to takie miłe wspomnienia mam... jak byłam taka mniejsza, to oglądałam to u babci na wakacjach xD. ach, to warowanie na ulubiona piosenkę. jak się dowiem kto jest odpowiedzialny za ten afront, toooooo...
Nie lubiłam tego. Zwykle leciały, jakieś kiczowate piosenki. Dobrze, że to zdjęli.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie lubiłam tego. Zwykle leciały, jakieś kiczowate piosenki. Dobrze, że to zdjęli.
Zamiast pisac tego typu posty, poszłabyś lepiej posłucha Happysad.
Na razie słucham kolesi z Tokio Fotel, ale obiecuję koffanie, że potem posłucham Happysad.
W imię naszej miłości.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum