Nie .. tyle co byłem dzisiaj tam i tam o tej i o tej bo mi tego i tamtego .. bez zbędnych szczegółów, no bo tak na prawdę to po co komu takie informacje ... ale czasami jednak chyba sie to i owo wymsknie .. ale nieczęsto
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Uwazam, ze tak ... Przyklad: zazwyczaj jak siedze na przystnku sama z 6 kolegami to reakcja na przejscie jakies dziewczyny sa 10 minutowe komentarze - cos co warto o niej wiedziec...
_________________ Myślę więc jestem... i znikła... ];->
ja nie gadam z najomymi o takich rzeczach co jest między mną a moją dziewczyną zostaje międzynami jeśli byś komuś powiedział to robisz z dziewczyną nawet w tajemnicy to ten ktoś by to przekazał następnemu tan zaś dalej i całe osiedle mogłoby otym się dowiedzieć a i jeszcze podrodze połowa pewnie by coś przekręciła więc z reguły nie powinno się gadać o takich rzeczach . Ja nie gadam i jest mi z tym dobrze
Imię: Jacques le Fataliste
Wysłany: 12-03-2007, 16:43
malinkaaa napisał/a:
czy Wy rozmawiacie między sobą o dziewczynach... tzn o przezyciach bardziej, o pocałunkach itd? Czy rozmawiacie na takie tematy .. tzn trochę plotkujecie czasami...?
Wiesz, ja tam nie plotkuję... staram się być osobą dyskretną. Jeżeli coś już powiem, to tylko przy przyjaciołach, jeśli mam pewność, że nie puszczą pary z gęby, jeśli ich o to poproszę.
Przyklad: zazwyczaj jak siedze na przystnku sama z 6 kolegami to reakcja na przejscie jakies dziewczyny sa 10 minutowe komentarze - cos co warto o niej wiedziec...
Nienawidzę takiego zachowania, gdzie się ruszyć nie możesz żeby jakaś banda matołów Cię nie oplotkowała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum