[quote="vanionkiedyś, teraz juz w tym nie gustuje ... ;PPP[/quote]
A czy w "tym" można gustować??
śmieszy fakt, że osoby 14 czy 15-letnie przechwalają się kto czego więcej wypalił i wypił... a na dodatek, co potem robili....(akurat jakby było czym).Najgorzej , że właśnie tacy mówiąc ze są twardzi padają po jednej puszce, a jak do tego dojdzie coś do zajarania..o zgon!!...śmiać się to czy płakać?
Heh, moja kumpela ciągle opowiadała jak to u babci na wakacjach razem z siostrą chodziły na imprezy i ona po 11 kieliszkach wódki jeszcze stała na nogach a na ognisku wypiła dwa piwa w ciągu 2 godzin i następne 2 godziny leżała półprzytomna w jakiś krzakach... Ja nie wiem jak można się przechwalać tym co się robiło się ktoś schlał... Super, chodzić o opowiadać że np. na sylwestrze się tak na***łem że zarzygałem kumplowi pól domu... Żenada...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
o ile pamietam, to rarytasem była nalewka lipowo-miodowa ;P ale to pare lat temu już było...
Cytat:
śmieszy fakt, że osoby 14 czy 15-letnie przechwalają się kto czego więcej wypalił i wypił...
dokladnie, ale wg mnie mozna to tlumaczyc takim wiekiem satysfakcja, ze napił sie czegos alkoholowego (bo przeciez to jest ZABRONIONE), i ze sie spil. ale wraz z wiekiem wyrosnie z takiego czegoś, i bedzie chodzil kulturalnie na piwko, zeby sobie w towarzystwie, dla klimatu wypic
A zresztą , żeby to tylko leżeć nieprzytomnym
Ja po ostatniej imprezie w moim domu mam tyle szkód (wymieniać nie będę bo miejsca zabraknie), że chyba nieprędko zoorganizuję kolejne "party".(Na szczęscie mieszkanie jest bezpośrednio przed remontem.;)
No i co ten alkohol robi z ludźmi......?
Wszystko okej, aby było kulturnie.
w mojej ekipie bylo tylko przysłowie "kto na zgonie śpi, temu sie goli brwi" .. takto szkód nigdy nie bylo ;P
A nagrywaliście może rozmowy takiego ewenementa leżącego przy kiblu z Bogiem??
Brwi nigdy komuś takiemu nie goliłam , ale może trzeba będzie kiedyś spróbować....ale położyliśmy kiedyś na kolesia szafę ale biedak nic nie poczuł....do rana.
aha i łatwo chyba sobie wyobrazić jak skończyły się zawody w piciu "Krwi z byka".....
Ło Bożesz Ty mój, to Ty nie wiesz?? Jako były weteran w piciu trunków za cenę detaliczną poniżej 4 zł powinnieneś wiedzieć. "Krew z byka" to u nas najpopularniejszy trunek typu Cycula....I teraz wyobraź sobie 4 gości pijących TO na "kto szybciej"....o zgon, do dzisiaj mam koszmary.
nigdy wiecej tanich win .. i taniej wodki, i wody z mety ;p jak cos to tylko jakies piwko albo dobra wodka.. albo jakies dobre drozsze wino hyhy ;p nic wiecej
Didek [Usunięty]
Wysłany: 10-04-2005, 21:13
nasty_girl napisał/a:
albo jakies dobre drozsze wino hyhy ;p nic wiecej
drozsze czyli ile? 5 zl ?
vanion to zdrajca:P nie wiem jak mozna nie kochac agropola
palilem kiedys ganje.. ale odechcialo mi sie i cale szczescie
_________________ Powiewa flaga, gdy wiatr sie zerwie a na tej fladze biel jest i czerwień.
Czerwień to miłość, biel - serce czyste, piękne są nasze barwy ojczyste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum