Żeby to usłyszeć?
Skoro on woli pisać na forum, niż dzwonić gdziekolwiek albo udać się gdziekolwiek, to myślisz, że proponowanie takiego rozwiązania coś da? Przez telefon detoxu nie zrobisz a jak już sobie anonimowo porozmawia, to będzie musiał pojechać i się pokazać w całej okazałości. Tam już nie będzie tak anonimowo.
To nie jest zwykła rozmowa, tam dowie się o klinikach i bedzie mógł do nich pojachać do monaru...
Anonimowo to nie oznacza że nikt się nie dowie, ale nie dowiedzą się osoby np. z rodziny, z pracy już raczej tak, ale dokładnie nie wiem, zawsze moze zadzwnonić i dowiedzieć się co i jak...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Sytuacja robi się nieciekawa, czytam Wasz porady i sumiennie je rozważam. Odwyk nie wchodzi w rachube , postaram się to rozwiązać sam i przestane brać, nie mogę ryzykowac odwyku gdyż wszystko może się wydać, a jestem dośc znaną osobą i afera mogłaby uzyskac spory rozgłos.Muszę przyjąć slowa sławnego matematyka Pitagorasa: Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie
Sytuacja robi się nieciekawa, czytam Wasz porady i sumiennie je rozważam. Odwyk nie wchodzi w rachube , postaram się to rozwiązać sam i przestane brać, nie mogę ryzykowac odwyku gdyż wszystko może się wydać, a jestem dośc znaną osobą i afera mogłaby uzyskac spory rozgłos.Muszę przyjąć slowa sławnego matematyka Pitagorasa: Trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie
Oj niestety, może Ciebie to zadanie przerosnąć... ale próbuj, a nóż, a widelec wszystko zalezy jak długo bierzesz...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Matematyku. Ile masz lat? Gdzie mieszkasz? Masz kobitę? Chciałbyś mieć?
i pytanie klucz:
masz bordę?
takich informacji nie moge podać,
biorę rózne narkotyki od 15 lat zaczęło sie na 5 roku studiów, zaczynałem od Kleji, rozpuszczalników, farb gdy się dorobiłem prezszedłem na wyższy standard regularna trawka, następnie kilka chwilowych narkotyków: Marihuana,Haszysz,Opium, Mak, Morfina
. Ale nic nie sprawiało mi tak przyjemności jak narkotyki na bazie LSD,działa nawet kilkanaście godzin i właśnie ten narkotyk mnie najbardziej uzależnił i stara zepsuc moje życie, probowałem jeszcze brać LSA lecz nie uzyskałem chcianego efektu. Obecnie regularnie zazywam Kokainę (bardzo często) i LSD które biorę gdy mam wolne, gdyż efekt utrzymuje się długo.
Staram sie jak moge nie biorę juz od dwóch dni, staram się wytrzymać , choć jest naprawde cięzko.
Tak naprawde wybrałem to forum i pisze na nim dlatego aby ostrzec młodzież Polską przed
TYM, mam nadzieje że znając ten zgubny przykład narkotyków zrozumieją ich zgubność
Gubi Cię to, jak piszesz. Może nie znam wielu nauczycieli akademickich, ale kilku znam i w żaden sposób się jako takowy nie zachowujesz. Choć oczywiście może to być spowodowane utratą szarych komórek...
Możesz mi wyjaśnić co znaczy słowo "Kleji" - to jakaś nazwa własna? Bo w języku polskim nie ma takiego słowa.
Twoje wymienianie narkotyków tez jest dziwne. Nie jestem znawcą wszystkiego, ale dalej uważam, że nie jesteś szczery w tym, co piszesz.
Przypomina mi to rozmowę z autobusu dwóch młodych dziewcząt - "Ja ci mówię, ona ćpał na całego - zaczął na trawce, skończył na marihuanie...". A może to z jakiegoś dowcipu?
in their name we die
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 02-03-2007, 08:37
Mówisz Kariera...? Jak Ci to gówno wypali mózg to tak czy tak bedziesz musiał zrezygnować z kariery. Chyba są rzeczy ważne i ważniejsze?! Zdrowie jest na pierwszym miejscu. Powinieneś zacząć się leczyć i to jak najszybciej. Potem może być już za późno!
Jak mozlwie jest to, ze Matematyk jest wzorowym pracownikiem, ale chodzi do pracy po zazyciu morfiny? Hm.
Jeśli się mylę- przepraszam z obrazenie Twoich uczuć, a wszególnosci za podwazenie Twojej wiarygodności.
Popiel- sposób w jaki sie wyrazasz swiadczy o Tobie, nie o mnie.
_________________ Jest jedno miejsce na Ziemi gdzie zawsze świeci słońce. Twoje serce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum