ale nie w taki sposób jak emo...
http://youtube.com/watch?v=OTdt-PbcYZY ( mają długie "intro" musisz z 3 min. posłuchać przynajmniej żeby zobaczyć co to jest muzyka emo czy screamo jak kto woli )
Alicja napisał/a:
Nie wiem skąd skala, że 10 razy bardziej. Nie znasz mnie. Nie wiem jak emocjonalnie podchodzę. To, że nie jestem emo to nie znaczy, że mniej emcjonalnie podchodzę. I też często "badam" emocje - czemu tak się zachowałam, a nie inaczej. Analizuję te uczucia.
A emo się np specjalnie dołują... też się specjalnie dołujesz...
Ok, to jesteś emo
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
jest atrakcyjne wizualnie, jest po prostu ciekawe, graja fajna muze... np taka avril lavigne... swietni sa! tylko nie wiem, czemu babcia ze zdziwieniem patrzy na moja grzywke...
dla mnie ona jest na w pół emo,na takiego 100 % emo wyglada ten z Tokio Hotel- Bill chyba.
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
emo.?!
ratunku..! to nie jest normalne. emoki potzrbója pomocy, bo sam fakt samookaleczania to przegięcie. fryzura czy makijaż akurat mi się podoba >> taki inny styl. nawet ładny. ale matulko [i ojcze]!! >> 'życie się na mnie uwzięło, nikt mnie nie rozumie, powiesze się na różowym sznurku w trupie czachy albo potnę się łyzką' to tragedia.
dla mnie myślenie emo to porażka.
_________________ w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum