jak potrzebuje, licze na rodzinę i na dobrych zaufanych ziomów oto np:w sobote typ jezdzący na wózku chciał jechac na mecz, to my w 4 gosci znieslismy go z IV pientra i zapakowalismy do auta, potem wniesliśmy.
no i powiedz mi w czym jest gorszy narkoman od osoby na wozku, tak samo potrzebuje pomocy, bez wzgledu na to czy sam jest sobie winien czy nie.. to czlowiek jest czlowiek, a wszyscy jestesmy rowni!!!!!!!
Ja uważam, że należy pomagać narkomanom. Pomimo tego, że sami wpakowali się w taka sytuację. Ale to przecież tez są ludzie, którzy zagubili się gdzieś po drodze, należy im się jakaś pomoc, w przeciwnym wypadku, upadna na samo dno.
_________________ "Przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości. Tak naprawdę przypływ oceanu i tak zaleje kawałek lądu.”
dobra, pomagac ale sie nie pieścić, przypiepszyc jednemu z drugim, zamknac w pomieszczeniu aż głód przejdzie, dac po dupie ostro, to wyjda z nałogu i wrócą do spoleczenstwa.
Przeciez nikt nie pisze, żeby sie pieścić z narkomanami i głaskac ich po główce. Nalezy im jakos uświadomić, że droga, którą wybrali do niczego nie prowadzi.
_________________ "Przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości. Tak naprawdę przypływ oceanu i tak zaleje kawałek lądu.”
[quote="DiDeKTo niby jak ich leczyc? Tu sie z nim zgadzam. Niech sie ciesza z tego co maja i ze podatnicy ich utrzymuja.[/quote]
Ja place podatki aTy? rodzice płacą wiec o czym mowa hehe
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-04-2005, 15:26
fany_fan napisał/a:
[quote="DiDeKTo niby jak ich leczyc? Tu sie z nim zgadzam. Niech sie ciesza z tego co maja i ze podatnicy ich utrzymuja.
Ja place podatki aTy? rodzice płacą wiec o czym mowa hehe[/quote]
O tym ze jestes idiota i kafarem bez mozgu. Ale zes mi dosral. Mam kompleksy.
Zagubiona [Usunięty]
Wysłany: 09-04-2005, 17:17
To pytanie zawarte w tym temacie wg. mnie jest niepoważne. Warto pomagać każdemu kto pomocy potrzebuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum