Tak jak w tytule, proszę o podawanie linków do najlepszych waszym zdaniem trailerów filmowyc. Nie muszą być to filmy nowe ani też dzieła wybitne gdyż jak wiadomo w trailerze da się zamieścić wszystkie ciekawe sceny z danego filmu. Wprawdzie podejrzewam, że temat upadnie tak szybko jak powstał, gdyż jakieś 70 % użytkowników tego foum nie ogląda niczego więcej poza ,,M jak miłość'', a 50 % nie wie co to trailer, ale mimo wszystko spróbuję.
Te wszystkie filmy to gnioty, oprócz Rambo 3, którego można porównać do 12-cm penisa.
Od dawna czekam na dzień w którym będziesz mógł o danym filmie napisać coś więcej niż ,,gniot'' albo ,,ssie pauke''. Choć mam świadomość tego, że ten dzień może nigdy nie nadejść. Póki co jednak twoja opinia na temat jakiegokolwiek filmu znajduje się mniej więcej na poziomie opisów z ,,Tele Tygodnia''.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 14-02-2007, 14:47
O dobrym filmie mogę powiedzieć dobrze, niestety, ale na razie zgadzamy się chyba tylko w tym, że najlepszym filmem w historii jest Ojciec Chrzestny. To nie moja wina, że zasnąłem oglądając Braveheart, a mając do wyboru Rambo, a Modę na Sukces wybieram Klan.
o tak zgodzę się gościu musiał sie nieźle napracować
Wysłany: 14-02-2007, 14:55
G.a.p.o.n., to nie były argumenty. Czy ja karzę Ci tłumaczyć się z tego, że nie oglądasz Plebanii ? Po prostu nie rajcują mnie takie filmy i już. Uważam, że ssa pauke - a oglądałem je wszystkie. Oglądam rocznie ze 150 innych, sporo z nich to dobre kino, nie zasypiam przy nich, itp.
Czy ja karzę Ci tłumaczyć się z tego, że nie oglądasz Plebanii ?
Nie, co nie zmienia faktu, że jeśli ktoś kiedykolwiek zada mi pytanie: ,,Dlaczego nie oglądasz Plebanii?'' to mu odpowiem. Zatem jeśli chcesz to pytaj.
Didek napisał/a:
Po prostu nie rajcują mnie takie filmy i już. Uważam, że ssa pauke - a oglądałem je wszystkie.
No właśnie. A ja chciałbym wiedzieć dlaczego.
Didek napisał/a:
Oglądam rocznie ze 150 innych, sporo z nich to dobre kino, nie zasypiam przy nich, itp.
Twoją definicje dobrego kina również chciałbym poznać.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Ostatnio zmieniony przez Tomus909 14-02-2007, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum