które z tych 3 ?? Ale tak na serio, stwierdzenie to weszło juz na stałe w nasze słownictwo... kidy słyszymy" chodzą ze sobą" wiadomo o co chodzi... mi nigdy nie kojarzyło się z jakimiś gimnazjalistami...
[ Dodano: 02 Gru 2006 12:51 pm ]
Fala napisał/a:
Smieszne slowo : CHODZIC ZE SOBA
które z tych 3 ?? Ale tak na serio, stwierdzenie to weszło juz na stałe w nasze słownictwo... kidy słyszymy" chodzą ze sobą" wiadomo o co chodzi... mi nigdy nie kojarzyło się z jakimiś gimnazjalistami...
[ Dodano: 02 Gru 2006 12:51 pm ]
sorki że dwa razy ale jakoś tak mi sie wysłało:)
Roznie... ja zazwyczaj musze dlugo poznawac drugiego czlowieka,przez ten czas osoba ta moze zaczynac mi sie podobac,ogolnie mowiac z biegiem czasu moja sympatia wzrasta,oczywiescie sa to wyjatkowe osoby heh
mysle że po to sie wcześniej spotyka z drugą osoba aby sie dobrze poznać i jeśli uważa sie że jest szansa na związek wtedy sie wszystko zaczyna... nie należy tylko czekać zbyt długo bo może sie to okazać zbyt długimokresem:( niestety miałem tak niedawno... poznałem dziewczyne chodzilismy na spacerki spotykalismy sie i wogóle było miło. były sygnały od niej że cos siee dzieje i ja tez miałem takie odczucie ale zapewne zwlekałem zbyt długo bo po ty jak jej pnego wieczoru powiedziałem że ja kocham jakby sie wystraszyła:( narazie nasze stosunki wóciły do relacji przyjaciel przyjaciólka i mam nadzieje że wkrotce to sie zmieni bo naprawdę ja kocham....
No włąsnie ja chodze z moim a go nie kocham a go dobrze znam bo się przyjaźniliśmy
_________________ Szukaj mnie
Cierpliwie dzień po dniu
Staraj się podążać moim śladem
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę.
Różnie to bywa.. każdy z nas jest inny.. ,Moim zdaniem żeby zacząć kimś być trzeba go najpierw dobrze poznać.. Miłość przychodzi z czasem.. na początku króluje zauroczenie
Różnie to bywa.. każdy z nas jest inny.. ,Moim zdaniem żeby zacząć kimś być trzeba go najpierw dobrze poznać.. Miłość przychodzi z czasem.. na początku króluje zauroczenie
popieram .. i pozdrawiam :*
_________________ Karm moją fantazję, kiedy będziesz chciał. Ja oddaję Ci całą siebie: serce, duszę i ciało.. Daj mi to samo:*
popieram .. i pozdrawiam :*
Nieprawda. Nie zawsze jest to zauroczenie, czasami miłość rodzi się z przyjaźni. Czasami przyjaźnisz się z kimś, nie zdając sobie sprawy, że tą osobę naprawdę kochasz i jest on kimś, kogo właśnie szukałeś.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
No włąsnie ja chodze z moim a go nie kocham a go dobrze znam bo się przyjaźniliśmy
a jak długo z nim jesteś?? Moim zdaniem związek bez miłosć jest bez sensu... Trzeba coś czuć przynajmniej na początku- jakieś silne zauroczenie, zakochanie... to prawda, że miłosć przychodzi z czasem...ale jesteś z chłopakiem tylko dlatego, że go znasz i , że sie przyjaźniliscie?? Przynajmniej tak wynika z Twojej wypowiedzi...
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Ja mogę od samego początku znajomości z kims chodzić... na spacery! "Chodzenie" w znaczeniu związku wolę zostawić na potem - kiedy będę mieć już pewnosć, że dany człowiek jest dla mnie naprawdę ważny i kiedy będę w stanie obdarzyć go prawdziwym uczuciem!
A samo określenie "chodzić" nie bardzo mi się podoba... zdecydowanie lepiej brzmi "być"!
_________________ Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat. Jan Stanisław Lec
Jakbym zaczęła ze sobą chodzić, to by mnie zamknęli...
Mogę się z kimś spotykać, potem z nim być. Mogę ewentualnie <co bardzo mi językowo nie odpowiada> chodzić z kimś, po bułki do sklepu.
in their name we die
Nie zawsze jest to zauroczenie, czasami miłość rodzi się z przyjaźni. Czasami przyjaźnisz się z kimś, nie zdając sobie sprawy, że tą osobę naprawdę kochasz i jest on kimś, kogo właśnie szukałeś.
Ta. Ja dokładnie tak miałam
Leany napisał/a:
A samo określenie "chodzić" nie bardzo mi się podoba... zdecydowanie lepiej brzmi "być"!
Tak samo jak 'lizać się' zamiast 'całować'.
[ Dodano: 13 Lut 2007 04:05 pm ]
Sakura napisał/a:
Nie zawsze jest to zauroczenie, czasami miłość rodzi się z przyjaźni. Czasami przyjaźnisz się z kimś, nie zdając sobie sprawy, że tą osobę naprawdę kochasz i jest on kimś, kogo właśnie szukałeś.
Ta. Ja dokładnie tak miałam
Leany napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum