Sluuchajcie!!!boze pomozcie!!mam wielki problem!!jetsem nieco mlodsza bo mam 12 lat ale od 1 roku mam sluz na majtkach..:(
Nie wiem co robic!!niedlugo moge dostac miesiaczki!! boje sie!!poniewaz:
Nie powiem mamie bo nie lubimy sie...ona mnie nie nawidzi wogole nei gadamy..:(
nie mama nikogo zaufanego w rodzinie
jak mam nocis wkladki jak ich nie mam a matki nie poprosze!!! co robic??
czekam na odpowiedzi!!nie zostawiajcie mnie z tym samej!!boze!!prosze!! jak cos to klikac na gg 8559928
czekam:)
Wysłany: 10-02-2007, 17:33
pycia24...
ale robisz zamieszanie...
pycia24 napisał/a:
mam 12 lat ale od 1 roku mam sluz na majtkach..:(
to normalne, nastolatki teraz szybciej dorastaja i zmiany fizyczne w ich cialach tez szybciej zachodza...
pycia24 napisał/a:
Nie powiem mamie bo nie lubimy sie...
a po co masz jej mowic ? ona bedzie miala miesiaczke czy Ty ?
pycia24 napisał/a:
jak mam nocis wkladki jak ich nie mam a matki nie poprosze!!!
a sama nie mozesz isc do sklepu ? a jak sie wstydzisz to popros jakas starsza kolezanke
i nie boj sie, okres naprawde nie jest taki straszny... przyzwyczaisz sie
i wiemy ze to dla Ciebie cos strasznego, ale nie zamieszczaj swojego postu w kazdym temacie...
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Ostatnio zmieniony przez nelia 10-02-2007, 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Łatwo wam mowic bo wy juz po..:( ale wiesz"nelia "
nie panikuje..tlyko chce zasiegnac rady..:(
a pozatym nie kupie se bo ni mama kasy a pozatym matka by sie skapla odrazu ze cos nie tak..nawet jaks ie nei lubimy!:(pomozcie
[ Dodano: 10 Lut 2007 05:08 pm ]
Łatwo wam mowic bo wy juz po..:( ale wiesz"nelia "
nie panikuje..tlyko chce zasiegnac rady..:(
a pozatym nie kupie se bo ni mama kasy a pozatym matka by sie skapla odrazu ze cos nie tak..nawet jaks ie nei lubimy!:(pomozcie
Wysłany: 10-02-2007, 18:15
leisure ja sprobuje chociaz podzielam Twoja opinie <jestem:D>
mimo ze sie nie lubicie powinna zrozumiec, ze dorastasz i ze to jest naturalna kolej rzeczy.
zreszta nie rozumiem dlaczego sie tym martwisz, przeciez nie wyrzuci Cie z domu za to, ze bedziesz miala okres.
a pieniadze mozesz od kogos pozyczyc... jak nie chcesz mowic mamie...
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Ostatnio zmieniony przez nelia 10-02-2007, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
mimo ze sie nie lubicie powinna zrozumiec, ze dorastasz i ze to jest naturalna kolej rzeczy.
zreszta nie rozumiem dlaczego sie tym martwisz, przeciez nie wyrzuci Cie z domu za to, ze bedziesz miala okres.
a pieniadze mozesz od kogos pozyczyc... jak nie chcesz mowic mamie...
ja ja! popieram!
a jak nie masz kasy na wkładki i nie poprosisz matki to jest jeszcze wiele innych sposobów...
kobiety w średniowieczu szyły sobie podpaski, haftując na nich swoje inicjały.
dwie podpaski na całe życie
Wysłany: 10-02-2007, 18:30
wazelina napisał/a:
kobiety w średniowieczu szyły sobie podpaski, haftując na nich swoje inicjały.
dwie podpaski na całe życie
tylko jak juz sobie taka uszyjesz to nie zapomnij jej wyprac miedzy okresami
alez sie zrobilo niehigienicznie ^^
a jak Cie nie stac na podpaski to zawsze sobie mozesz wate kupic => tansza.
Liczylam ze tu bedzie ktos kto poradzi i pocieszy a tu same cwaniaczki co juz wiedza co i jak..:/ nie am tu nikogo normalnego zwlaszcza "leisure" Jak ci iei pasi to nie odwiedzaj tego foru,m...moze to dla was nic ale ja mam duzy problem!!i bardzo sie boje! wy jestescie cwane ale ja nie mam takich rodizn jak wy ...a wy tlyko takie "cwane"!!;( zadna nie pomoze!tlyko im humorek dopisuje:(
pycia24 to normalne że kobieta ma okres więc pogadaj ze swoją mamą to dowiesz co i jak <głupio to zabrzmniało> a mama nie będzie zła na ciebie, że dorastaż:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum