Przede wszytskim, nie powtarzaj sobie ze masz o Nim nie myslec bo zawsze bedziesz.. Po prostu kieruj mysli na cos innego.. A poza tym, to niesttey jest naturanle ze dopadaja Cie wspomnienia, a gdy sie to dzieje i jest to mile wspomnienie przypomnij sobie jakies negatywne
Imię: po prostu lika
Wysłany: 04-02-2007, 12:19
malinkaaa napisał/a:
alanho napisał/a:
chance napisał/a:
malinkaaa napisał/a:
"Najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość"
a ja się z tym ani trochę nie zgadzam. o
ja też
Każdy ma prawo do własnego zdania...
Moim zdaniem to zależy od sytuacji. Jeśli ktoś się rozstaje i na siłę chce poznać kogoś innego, aby zapomnieć o byłym - to prawdopodobnie pogrąży się w swoich żalach jeszcze bardziej. Bo każdy chłopak będzie porównywany do tego byłego. I najprawdopodobniej ten były wyjdzie lepiej w tych porównaniach.
Inna sprawa jest jeśli nowa miłość zjawi się niespodziewanie.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
alanho napisał/a:
chance napisał/a:
malinkaaa napisał/a:
"Najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość"
a ja się z tym ani trochę nie zgadzam. o
ja też
Każdy ma prawo do własnego zdania...
tak wlasnie. kazdy.
a nie zgadzam się z tym, bo jak się kogś kochało naprawdę, to ciężko jest cokolwiek poczuć do innej osoby. i jak powiedziała lika, byłego porównuje się do obecnego itd . i nieciekawe to jest ogólnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum