Imię: Rafał
Wysłany: 28-01-2007, 23:23
Dla mnie perwersją jest następująca scenka.
Facet - transseksualista ubrany w różowe ciuszki dusi swojego kolegę - metala ubranego w lateks i glany, wyobrażając sobie, że to jego ojciec. Starsza pani ubrana jedynie w moherowy berecik sika na metala, ubliżając mu od najróżniejszych a 12 letnia Ola tłucze pejczem pieska Burka, który zajęty jest robieniem loda metalowi. Jasio wsadza Oli wibratorek onanizując się przy tym prawą rączką i starając się nie zwracać uwagi na rozhisteryzowanego nauczyciela fizyki ubranego w pieluszki, tarzającego siępo podłodze. Po prawej stonie Jasia leży Pani Dorota udając martwą a Jonny rozlewa wkoło rozpuszczalnik do farb akrylowych. W oddali słychać dochodzącą z radia modlitwę na Anioł Pański. Do pokoju wpada Kubuś palący papieroska...
_________________ Żyj zgodnie z własną naturą i pozwól innym czynić to samo.
Mnie z perwersja kojarza sie glownie kajdanki, pejcze, latexy, mega wysokie buty - ktore omen nomen mam
Ale co konkretnie... hmmm... jakos nie zastanawialam sie nad tym tak szczegolowo..
Imię: P jak Poison
Wysłany: 29-01-2007, 17:30
Perwersja jest to jeżeli dziewczyna chciałaby facetowi wsadzić wibrator w... [nie muszę chyba dokańczać ]
Ostatnio zmieniony przez Poison 30-01-2007, 16:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum