Ja stawiam na Polsat i tvn, oglondam Wydarzenia na polsacie bo jak dla mnie sa najlepsze, obiektywne w miare, a na jedynce czy tvn to narzucaja ci opinie.Fajne sa programy discovery- ciekawe rzeczy mozna trafic. Musze tez dodac polsat sport i eurosport.
TVN, bo stosunkowo jest tam więcej ciekawych filmów niż na innych kanałach, chociaż zdarzają się też badziewne. I są ciekawsze programy.
Mam całe 5 kanałów.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 28-01-2007, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: X
Wysłany: 28-01-2007, 14:11
Na TVN najbardziej badziewne jest zawsze to, co leci między 13.00 a 14.00, jakieś Aniołki z piekła rodem czy Kobra11, albo Medicopter Jakieś marne niemieckie sensacje, gdzie wszyscy ludzie tylko krzyczą "Szajse!" i wybuchają na autostradzie, koziołkują milion razy, po czym robią "uuuffffff" i cało wychodzą z samochodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum