Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: kamasutra
12-03-2008, 23:12
Test osobowości.
Autor Wiadomość
Fiona :P 
**
Kochajmy się! ;)

Imię: Dominika
Wysłany: 04-01-2007, 19:28   

Jedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat"

To skrzydło daje jedynce więcej ciepła i pozytywnych odczuć międzyludzkich. Wysokie standardy i wymagania są nieco stonowane przez bardziej ludzkie oblicze. Jedynka z tym skrzydłem, rozumie i łatwiej wybacza innym za to, że nie spełniają jej oczekiwań. Ciężko pracuje, poświęca swój czas i energię, aby poprawić warunki życia innym.
Gdy jest w stresie, może być bardzo gwałtowna i agresywna. Uważa się za jedyną osobę trzymającą się zasad. Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.

Pffff :P

Znak zodiaku: panna

devir 
Przyjaciel
killed by distortion

Ostrzeżeń:
 1/5/10
Wysłany: 04-01-2007, 22:28   

A mnie wyszło ze jestem leniem ;) heheh...

Wynik psychozabawy : Czy jesteś leniuchem?

Z postaci bajkowych najbliższy jest Ci chyba Kubuś Puchatek - ten to wiedział jak ważny jest odpoczynek. Można przecież mieć wiele do roboty, jednak leniuchowanie to "coś co misie lubią najbardziej". Jeśli masz coś do załatwienia chciałabyś/ chciałbyś uporać się z tym jak najszybciej, żeby potem mieć jak najwięcej czasu dla siebie. Po pracy należy się porządny odpoczynek. W odpoczywaniu jesteś prawie mistrzem. Robisz to o każdej porze dnia i nocy - jadąc tramwajem usypiasz w pozycji stojącej, w wolnej chwili wyciągasz wygodnie nogi i przymykasz oczy. Wiecznie cierpisz na niedosyt snu, czyżbyś sypiała/ sypiał tak mało? Uważaj - szkoda byłoby przespać całe życie, bo prawdopodobnie ma Ci ono wiele do zaproponowania. Należysz do ludzi, którzy szanują swój czas i cenią te niezwykłe chwile, kiedy przez moment nie ma się nic pilnego do roboty i można trochę poleniuchować. Chętnie wybrałabyś/ wybrałbyś się nad jakieś ciepłe morze, tylko ta długa droga do pokonania....Na pewno jakoś byś sobie z tym problemem poradziła/ poradził. Nie lubisz mieć zbyt wiele obowiązków na swojej głowie. Te które masz starasz się wykonywać, choć czasem trzeba Ci o tym nie jeden raz przypominać. Twoich bliskich to czasem denerwuje i złości, nie bardzo jednak rozumiesz o co tyle krzyku. Przecież w końcu to zrobisz - nie dziś to jutro - nie pali się. Żyjesz więc sobie spokojnie i bez pośpiechu, organizując swój czas tak, żeby było w nim sporo miejsca na odpoczynek.

http://www.myspace.com/r3dm0th
  Znak zodiaku: ryby

Sakura 

Wysłany: 05-01-2007, 15:40   

Czwórka.

Tragiczny romantyk, ma bardzo wrażliwe odczucia i emocje, jest wrażliwy, czuły, spostrzegawczy.

Zgadza się :)

ziomalina105 
*

Imię: Martuska
Wysłany: 06-01-2007, 12:32   

Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań.
Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili.

No i praktycznie to prawie wszytko sie zgadza :D

Znak zodiaku: byk

Leilani 
F.Nietzsche

Imię: moje usteczka..całusek!!
Wysłany: 17-01-2007, 14:09   

A ja mam ...profesjonaliste:)

Trójka ze skrzydłem cztery: 3w4 - "Profesjonalista"

Trójka z tym skrzydłem, może mniej zwracać na to jaki wizerunek prezentuje innym, lub ten wizerunek może być bardziej subtelny. Bardziej zwraca uwagę na to jak sama widzi ten wizerunek. Skrzydło cztery daje trójce nieco introwertyzmu, nie co głębszy wgląd na to kim się jest, a nie kogo się innym pokazuje. Może oceniać się bardziej na poziomie własnych dokonań artystycznych i socjalnych, a nie tylko niepopartym niczym wizerunkiem. Skłonność rywalizacji z innym, jest przesłaniana przez rywalizację ze sobą. Trójka chce być lepsza dla własnej satysfakcji. Zdrowe skrzydło daje motywację do pracy nad samym sobą. Nadal lubi wyzwania i rywalizacje ale praca dla innych staje się znacznie ważniejsza.
Gdy trójka z tym skrzydłem jest w stresie, zadręcza się z powodu niepowodzeń lub niekorzystnego wizerunku. Staje się też zarozumiała, zaczyna innych oskarżać o bycie "prostego stanu" skoro nie doceniają tego co trójka robi. Bez sensu zaczyna konkurować z innymi aby udowodnić swoją wyższość. Może też zachowywać się snobistycznie, naśladując sposób życia innych pragnąc zaimponować grupie osób, która jej imponuje. Prywatnie, może popadać w dramatyzowanie i zwątpienie. Niestabilne emocje i częste zmiany nastrojów.

"Bardziej od sukcesu, cenię sobie tylko zbieranie jego owoców."
"Mam półkę pełną nagród i odznaczeń."
"Zawsze się uważałam za człowieka sukcesu."
"Rodzice mnie nagradzali za wyniki w szkole i jasno określali co mogę robić, a co nie będzie tolerowane."
  Znak zodiaku: byk

nelia 

Wysłany: 17-01-2007, 17:06   

7w8

Gdy jest zdrowa, siódemka ze skrzydłem 8 jest często chojna, towarzyska i wylewna. Ma skłonność do bycia wyjątkowo lojalną wobec przyjaciół, zwłaszcza do tych z podtypem socjalnym. Zagorzale broni tych, na których jej zależy. Może wydawać się głośna i niesforna, choć niektóre 7w8 są bardziej grzeczne i dowcipne. Lubi różne uroczystości, opowieści, kawały, jedzenie, podróże. Generalnie ma silne poczucie własnej wartości i zawsze stara się osiągnąć to czego chce. Ma talent do robienia czegoś z niczegoś. Zazwyczaj dzieli się z innymi tym co ma, chce by wszyscy doceniali jej poczucie obowiązku i szeroki zakres zainteresowań.
Gdy 7w8 jest w stresie, może stać się wymagająca, okazywać samolubną niecierpliwość i narcyzm. Gdy chce coś, to chce tego natychmiast. Agresywna, chce szybko zrobyć pieniądze, materialną pozycję i status. Może domagać się od innych, aby inni mówili jej to sama chce usłyszeć. Często jest perfekcjonistą. Moralizuje innych choć sama jest nieodpowiedzialna. Posiada amnezję na obietnice dawane z potrzeby chwili. Ma szczególną trudność z wiernością małżeńska.

dzelka16 
*
Truskaweczka:*

Wysłany: 27-01-2007, 20:18   

Mój typ to : 6w7

Hehe;) Spoko...

Znak zodiaku: koziorozec

markiza 
sztuka sama w sobie

Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 27-01-2007, 20:37   

4w 5 czyly indywidualista w obserwator

[ Dodano: 27 Sty 2007 08:38 pm ]
Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga"

Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów.
W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią.

Słynne czwórki ze skrzydłem pięć: Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman.
  Znak zodiaku: waga

Alearan 
Przyjaciel
Keep Talking

Imię: Mala Cavilla
Wysłany: 27-01-2007, 21:44   

Następne 4w5. Nasze grono rośnie :P

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 27-01-2007, 22:02   

Czwórka ze skrzydłem pieć: 4w5 - "Włóczęga"

Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów.
W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią.

Słynne czwórki ze skrzydłem pięć: Vincent van Gogh, Kurt Cobain, Edgar Allan Poe, Johnny Depp, Bob Dylan, Ingmar Bergman.

Kiedyś jak robiłam to mi wyszło, że mam zapędy dyktatorskie. Złagodniałam, starzej się :D

Znak zodiaku: koziorozec

Pan T. 
*
Gnothi Seauton.

Wysłany: 27-01-2007, 23:08   

2w1 - Służący

To skrzydło daje dwójce nieco uczciwości i emocjonalnej stabilności. Gdy dwójka z tym skrzydłem jest zdrowa, pracuje według swoich zasad pomagania innym. Może się starać utrzymywać wysokie standardy. Etyka jest ważniejsza niż duma. Jest bardziej dyskretna i szanująca granice innych ludzi, a gdy jest smutna, ma tendencję do zamykania się w sobie i przeżywania silnych emocji wewnątrz. Jest bardziej melancholijna niż dwójka ze skrzydłem trzy.
Gdy jest w stresie, często myli swoje poczucie misji pomagania innym z potrzebami związanymi tylko z jej osobą. Może ślepo kierować się swoimi motywami, naruszać prywatność innych osób oraz starać się innych zdominować. Uważa, że jej akcje są zupełnie usprawiedliwione poczuciem, że pomaga w dobrej wierze. Może równiez skupiać się tylko i wyłącznie na pomaganiu innym. Jest to dla niej sposób aby unikać roztrzygania dylematu czy trzymać się swoich zasad etyczno-moralnych czy słuchać swoich własnych potrzeb.

Łodżer 
*
Żywopłot

Imię: Roger
Wysłany: 27-01-2007, 23:28   

Co za pozerstwo. -.-
Ja i bez tego badziewia dobrze wiem kim jestem.... :diabelek:

Znak zodiaku: lew

alter ego
+++++

Wysłany: 27-01-2007, 23:43   

A ja nie mam osobowości. Zrobiło mi się przykro pomimo tego, iż jestem pusta niczym wydmuszka.

Freduś 
*
ogier jakich mało

Imię: Freduś
Wysłany: 28-01-2007, 00:19   

Łodżer napisał/a:
Co za pozerstwo. -.-
Ja i bez tego badziewia dobrze wiem kim jestem.... :diabelek:

osiedlowym playboyem :D :562: :588: :gitara: :DD :598:

Znak zodiaku: panna

Jasio 
*