Przez 6 miesięcy myślałam, że w mojej kuchni w nocy pojawia się duch, który chce zapalić papierosa i na pewno jest to duch osoby, która zmarła na raka płuc.
Okazało się, że "pstryk" wydaje piecyk kiedy włącza się ogrzewanie, a nie duch zapalający zapalniczkę.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Wierze, spotkalam sie wiekolrtoenie z jakas ich obecnoscia i osobiscie i przez opowiesci. Wiem, ze sa takie ktore nad nami czuwaja, sa obok i nie cuzjesz zadneych negatywnych emocji ale sa tez takie byty, ze idzisz, przechodzic obok jakiegos miejsca i zaczyna Ci sie jezyc wlosie na ciele.. czujesz ze cos chce cie zlapac i pochlonac... brrrr...
Imię: Ola
Wysłany: 25-01-2007, 16:13
kasiuunia napisał/a:
Wierzycie w duchy ?
Nie
kasiuunia napisał/a:
Przezyliscie jakies historie zwiazane z nimi
ja osobiście nie, ale sąsiadka opowiadała mojej mamie, że na miejscu pewnego zakładu niedaleko mojego domu, stał drewniany dom. Jakiś facet powiesił się w nim. Dom zburzono, wybudowano zakład. Jednak co noc duch zmarłego faceta nawiedzał zakład. Widziało go kilkanaście osób, pracujących na nocnej zmianie. Z chwilą przyjścia księdza i poswięcenia zakładu duch zniknął.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum