Hehe, ja też będe dzisiaj w Multiku(w Zabrzu) na Pulsie . Niby mam to na DVD ale w kinie jakoś tak fajniej.
Mam już bilety na Stone Sour, za niedługo bede miał bilety na MEtalmanię i Watersa, potem na Masters Of Rock. Pozatym byłem już na WOŚpie na Acid Drinkers i bede na nich ponownie bo mają podobno grac w Knurowie :D
13 albo 14.01 - WOŚP - grały mniej znane punkowe zespoły;
Dzisiaj wróciłam z koncertu KULTu
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
Pewniaki: 20.06 - Black Sabbath, Spodek - dzień wcześniej grają na Torwarze. Kapela legenda, wprawdzie nie będzie Pana Ciemnosci Ozziego, lecz Dio też daje rade. w prawdzie wolałbym piosenki ze składu z Ozzem, ale jade dla Iommiego i Butlera \m/
W sferze planowania:
czerwiec -
Brian Adams - szkoda, ze daleko, bo w Lipsku ... Lecz jesli mama da sie namówic, to jade
Genesis - legenda i tak blisko, bo Chorzów
Pearl Jam - nigdy się nim specjalnie nie interesowałem, ale ojciec się na nich napalił i co, miałbym go puścić samego ?
Mały spis koncertów na ten rok:
02.21 - Berlin Stone Sour
03.24 - Katowice Metalmania(Testament)
04.13 - Praga Roger Waters
04.xx - Knurów Acid Drinkers
06.04 - Lipsk Brian Adams(nie wiadomo jeszcze czy pojade ale raczej tak )
06.13 - Chorzów Pearl Jam
06.20 - Katowice Black Sabbath
06.21 - Chorzów Genesis
07.12-15 - Czechy Masters Of Rock(Motorhead)
07.xx - Chorzów Red Hot Chili Peppers (na razie to plotka, że zagrają, ale jeśli tak... to jestem!)
Nie żeby coś, ale już zapominam na czym to ja bede
Ostatnio zmieniony przez Kuki 22-01-2007, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Słyszałam, że dają dupne koncerty. (Nie zdziwiło mnie to zbytnio)
-=:Pasiaczek:=- napisał/a:
Akurat
Zaś oni - wręcz przeciwnie. (Reakcja analogiczna)
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum