Imię: David
Wysłany: 22-01-2007, 00:46
Próbowałem haszysz (haszcz, gówno, czekoladka)...
Najlepie zacząć z lufki.. ale można takze bardziej extremalnie z butleki.. z plastikowej butelki wykonujemy big fajke. Jeśli ktoś chce zacząć nie polecam. Ale jesli kotś się upsze to przestrzegam że za pierwszymi razami nic wam nie będzie. Im więcej palisz tym większy shizy i tym mniej masz szarych komórek. Ale gdy świat wiruje to fajen uczucie ale z umiarem
Idioci Idioci Idioci
czy wy nie wiecie co to robi z organizmem ?????
może nie chcecie mieć członka w sumie nie moja sprawa ale krótkie opowiadanie o moim koledze:
Pewnego razu Jarek-bo tak ma imie spróbował sobie ziółka towar był dość mocny więc zemdał (w sumie trutka na szczury działa na człowieka) ale dalej był pierwszy raz- był też drugi i trzeci i czwarty iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AMFETAMINA bo zioło nie działało. Cóż mama Jarka dawała mu pieniądze na ,,spotkania z koleżankami" a on zaniechał treningi (był najlepszym bramkarzem w naszym mieście) a Jarek zaczął kupować budapren przestał jeść(jadł tylko piguły itp.) ważył ok.75kg teraz waży 45kg kopał najmocniej piłke z naszego osiedla teraz piłka go przewraca dziewczyny na niego leciały teraz nie mogą na niego patrzeć A TAK NIEWINNIE SIĘ ZACZĘŁo...........
Wysłany: 25-01-2007, 00:20
alter ego napisał/a:
Będać w ciąży też paliłaś?
niee będac w ciąży zaprzestałam wszelkich uzywek bo ciąza mnie zmotywowała do tego, potem karmienie, jak mały skonczył pół roku przestałam karmić piersią i jak głupia zaczęłam palić od nowa
[ Dodano: 24 Sty 2007 11:27 pm ]
A zaczęłam dlatego ze z mojego mieszkania wszyscy palili, facet, rodzice, rodzeństwo... co z tego ze wychodzili na klatke i tak mnie ciągnęło i zaczęłam od nowa... głupota...
_________________ ...:::Bo tylko Ty Potrafisz Tak Kolorować Oddechem Mój Cały Świat:::...
Idioci Idioci Idioci
czy wy nie wiecie co to robi z organizmem ?????
może nie chcecie mieć członka w sumie nie moja sprawa ale krótkie opowiadanie o moim koledze:
Pewnego razu Jarek-bo tak ma imie spróbował sobie ziółka towar był dość mocny więc zemdał (w sumie trutka na szczury działa na człowieka) ale dalej był pierwszy raz- był też drugi i trzeci i czwarty iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AMFETAMINA bo zioło nie działało. Cóż mama Jarka dawała mu pieniądze na ,,spotkania z koleżankami" a on zaniechał treningi (był najlepszym bramkarzem w naszym mieście) a Jarek zaczął kupować budapren przestał jeść(jadł tylko piguły itp.) ważył ok.75kg teraz waży 45kg kopał najmocniej piłke z naszego osiedla teraz piłka go przewraca dziewczyny na niego leciały teraz nie mogą na niego patrzeć A TAK NIEWINNIE SIĘ ZACZĘŁo...........
Boże chłopcze co ty w ogóle wygadujesz... 90% moich znajomych jara od daaawna, wszyscy zajebiscie pozytywni i gówno prawda, że paląc gande płyniesz z tematem dragów. Jeżeli jesteś bezmózgim debilem, który dopiero co wyrwał się z pod parasola mamusi to nie ma się co dziwić... Ja mam 21 lat, pierwszy raz zapalilem w wieku 13 lat, od tamtego czasu palę co jakis czas. Nigdy bym nawet nie pomyslal o jakims innym narkotyku... dla mnie one nie istnieją, tak jak ludzie ktorzy je biorą. Jestem na studiach, mam fajna dziewczyne, zycie mi sie uklada... jaram trawke, i co ? Jak sie do tego podchodzi z dystansem i glową to gandzia nic w twoim zyciu nie zmieni, poza tym, że będziesz pozytywnym typem
Sorry za pojazd, ale nie moge czytac takich bzdur.
Taaakk.. po 4 razach mu nie stykało i zaczął amfe wciągać? To jakiś pajac chyba ;/.. jaram trawke od czasu do czasu... w sumie to rzadko
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
trawkę.. raz i mi się nie podobało.. A jeśli chodzi o wypowiedź baq777 to chłpczyk ma książkową wiedzę .. zero praktyki i dowiadczeń .. też tak kiedyyś o tym myślałąm...
_________________ "Trudno uwierzyć uwierz mi w to że ktoś kiedyś tutaj był, kto wielkie słowo, nazbyt wielkie.. kochał ją.."
Tak. palilem pale i zapewne bede palil. Bo przeciez to nie jest takie szkodliwe. Nie powiem bo teraz zdarza mi sie zajarac raz na tydzien moze rzadziej ale wczesniej to byla lekka przesada potrafilem sie "zajebac" 4-5 razy dziennie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum