Imię: David
Wysłany: 21-01-2007, 19:52
Bardzo możliwe. Sprawia wrazenie bardzo interesującej osoby. Ale ja bardzo duzo zartuje i gadam bzdur i robie głupie rzeczy. A jej to chyba nie zbyt odpowiada.
Ale Ty pamiętaj zapytać sie swojej pani co sądzi o kolczyku
Taaa... ja bym prędzej rodziców zapytała
Ogólnie taki kolczyk mi się podoba, ale nie zrobiłabym sobie...
Co do błyszczyków - ja sama wolę mieć tylko smakową, słodką pomadkę (hmmm... mandarynka... ) niż klejący, pachnący błyszczyk, b o z reguły nie są smaczne.
Wysłany: 21-01-2007, 20:45
Fiona napisał/a:
Co do błyszczyków - ja sama wolę mieć tylko smakową, słodką pomadkę (hmmm... mandarynka... ) niż klejący, pachnący błyszczyk, b o z reguły nie są smaczne.
masz racje nawet jesli ladnie pachna to smakuja takimi jakimis chemikaliami czy cos.
Kiviath'Nove napisał/a:
nelia strasznie się ciesze bo na bank byśmy się nie dogadali. <zakon>
3M napisał/a:
Nelia jest fajna, dogadalibyście się
dziekuje 3M , chyba masz racje Kiviath'Nove.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Wysłany: 22-01-2007, 15:33
Ale ja nie akceptuje ludzi o takim charakterze jak Twój.. tym bardziej że nie chcesz przymykać oczu na moje posty więc w życiu też być brał wszystko na serio... chyba że sie mylę.
Po pierwsze oboje jesteście fajni i słitaśni, a tacy ludzie w koncu zawsze znajdują porozumienie
Po drugie skończcie OT, bo pewnie posypią się w końcu warny
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Wysłany: 22-01-2007, 16:38
Cytat:
Po pierwsze oboje jesteście fajni i słitaśni, a tacy ludzie w koncu zawsze znajdują porozumienie
Po drugie skończcie OT, bo pewnie posypią się w końcu warny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum