Ale z niego twardziel. Mi nie sprzedają. Raz sprzedali mi w Zakopanym herbatę z rumem, bo to dobre górole były.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
W naszym kraju wg. przepisów osoba niepełnoletnia (czyli taka, która nie ma 18-nastu lat) nie ma wszystkich przywilejów, takich jak np. kupno alkoholu, i większość sprzedawców stosuje się do tego.
To zwykle stanowi pewną barierę dla kupna alkoholu.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Ostatnio zmieniony przez Alicja 21-01-2007, 14:12, w całości zmieniany 1 raz
Imię: David
Wysłany: 21-01-2007, 20:22
Cytat:
W naszym kraju wg. przepisów osoba niepełnoletnia (czyli taka, która nie ma 18-nastu lat) nie ma wszystkich przywilejów, takich jak np. kupno alkoholu, i większość sprzedawców stosuje się do tego.
To zwykle stanowi pewną barierę dla kupna alkoholu.
od kiedy w naszym kraju przestrzega sie przepisów. Jesteś z POLSKI ?
za niedługo bede miała 18 ale małym problemem było dla mnie wejście do sklepu i kupienie sobie piwka;)
_________________ Szukaj mnie
Cierpliwie dzień po dniu
Staraj się podążać moim śladem
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum