Wysłany: 20-02-2004, 20:08
ja znam paru, a paru wiem, że biora, ale ich znam tylko z widzenia
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
W sredniej szkole to znałam 4, bo to kolesie z mojej klasy. Obecnie nie znam żadnego ćpuna w swoim otoczeniu zreszta co on by robił w towarzystwie ludzi którzy nie ćpaja
ćpun to bardzo brzydkie okreslenie ;P ladniejsze jest 'osoba ktora zażywa narkotyki' ;P i nie wiem czy chodzi ci o osoby uzaleznione, bioracych regolarnie, czy od czasu, do czasu. Osob nalezacych do tej drugiej grupy znam 7 ;P
Hehe ... to ja chyba wszystkich w tym temacie załamie ... Znam tylu "ludzi zażywaj±cych narkotyki", że aż trudno mi zliczyć ... Ale raczej nie zadaje się z nimi i staram się nie przebywać w ich towarzystwie ... 8)
jeżeli chodzi o znanie ćpunów to ja też znam ich sporo, a to córka sasiadki, a to dziewuchy z drugiego bloku, a to ta i tamta z osiedla, jednak osobiscie z którymi bym przebywała to nie znam - w moin najbliższym towarzystwie nie ma ćpunów i nawet takich trawkowiczów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum