Wysłany: 18-01-2007, 21:50 Jest tu ktoś, kto słucha starych przebojów z lat '60'70,'80?
uważam że muzyka naszych rodziców była bardzo wartościowaaa.. nie wszystko i nie każde piosenki ale jest takich hitów wiele które są znane do dziś.. !!! JA osobiście uwielbiam takie piosenki..
_________________ Szukaj mnie
Cierpliwie dzień po dniu
Staraj się podążać moim śladem
Szukaj mnie
Bo sama nie wiem już
Bo nie wiem sama kiedy się odnajdę.
ja slucham... bo mają .. klimacik ktozby nie sluchal przebojow takich jak Numero Uno - Tora Tora, Sandry - Around My heart itp. itd i to od nich powstają ciekawe mixy ...
_________________ Ain't no sunshine when she's gone..
Tia... Led Zeppelin, The Doors, Deep Purple, Uriah Heep (...); zbiory głównie po rodzicach
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
Wysłany: 23-01-2007, 12:34
Lubie.
Demarczyk, Grechutę, Niemena, The Beatles, Presleya czasem. Fajnie sie tanczy przy jakims starym rock and rollu i twistach
Skupiam sie raczej jednak na jazzie lat 30-40-50- Billie Holiday, Louis Armstrong itp- lubie te klimaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum