Oglądałam tylko urywki tego filmu .... nie pytajcie dlaczego Ale podobał mi się, ponieważ bardzo lubie Horrory !!! Pamiętam niezłą scenę przy samochodzie - widziałam tę piłę i suuuuper to wyglądało. Można zaliczyć do mocniejszych Horrorów ale akcja jest do przewidzenia i dlatego ma minusy .... Ale ogólnie OK
_________________ CoR_ti_nKA pamięta i już nie zapomni
_________________ ,,Bądźcie szalonymi ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennymi, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi."
Jak dla mnie film troche przereklamowany.....spodziewalam sie czegos wiecej.
Ale ogolnie to mi sie podobal, gdyz uwielbiam horrory:)
_________________ "Przyjaźń między kobietą a mężczyzną to spacer wąskim pasem lądu oddzielającym zatokę znajomości od oceanu miłości. Tak naprawdę przypływ oceanu i tak zaleje kawałek lądu.”
dla mnie film na 8/10 duże napięcie pozytywnie nawet sie zaskoczyłem myślałem że bedzie tylko piła i krew a jednak były fajne momenty potrzymujace . Dla mnie spooko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum