Dokładny rok temu poznałam przystojnego , inteligentnego i wartego mojej uwagi chłopaka, który początkowo sądził że mnie kocha. Z biegiem czasu jednak dowiedziałam się że <cytat> " Nie przepraszaj bo nie masz za co, to ja powinienem przeprosić, bo myyslałem ze to glębokie uczucie a jednak okazalo sie niczym w porównaniu to tego co ty czujesz."
Podejrzewam że, albo sie mnie wystraszył,albo na tym polega jego zabawa, ze rozkochuje w sobie dziewczyny a poźniej tak im mowi. Kumpelka mi powiedziała ze ona sądzi ze on jednak wiąż coś do mnie czuje. Jednak rozmawiamy na gg , piszemy smsy , jak para... W realu już nie jest tak ślicznie. Najczęściej mowimy cześć i krótka rozmowa tak zwana o niczym.. co u Ciebie, jak w szkole i t d , i t p
ja jednak , kocham Go na maxa, bardziej niż truskawki:*
Jego slowa zapamietam do końca życia.. nawet wiem za co przepraszalam
_________________ Karm moją fantazję, kiedy będziesz chciał. Ja oddaję Ci całą siebie: serce, duszę i ciało.. Daj mi to samo:*
Jednak rozmawiamy na gg , piszemy smsy , jak para... W realu już nie jest tak ślicznie. Najczęściej mowimy cześć i krótka rozmowa tak zwana o niczym.. co u Ciebie, jak w szkole i t d , i t p
bardziej mi to wyglada na kolega/kolezanka niz para...
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
to niech on sie okresli co do ciebie czuje, porozmawiaj z ni m a sie dowiesz na czym stoisz, bo jesli gada z Toba na gg i pisze smsy jak z dziewczyna a spotykajac Cie traktuje jak kolezanke, to jest to conajmniej dziwne
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
nie pozwól żeby sie Toba bawił... to nie jest prawdziwy związek... Nię potrzebujesz czuć jego ciepła, dotyku, smaku ust??? Wustarcza Wam "cześć" na ulicy i rozmowy na gg?? Porozmawiaj z nim o tym. Jeśli nic się nie zmieni, kończ jak najszybciej tą... zabawe
_________________ "życie jest piękne kiedy życ się potrafii"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum