Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 13-12-2006, 14:41
zdarza mi sie czyms rzucic o podloge
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
gdy ja jestem wkurzona to najczesciej przeklinam, ide po tabliczke czekolady, puszczam moja kochana muze i siadam w koncie. i mysle o tym co sie stalo. O.
_________________ "Nie musze wiele umiec lecz chcialbym Cie zrozumiec. Pokochać twoją inność.!" O.!
najbardziej wkurza mnie to jak w szkole nauczyciele nie traktuja wszystkich uczniow sprawiedliwie.i jeszcze wtedy; jedna laska dobrze wiedziala ze podoba mi sie pewien chlopak a teraz ona z nim chodzi i jest jedan wielka milosc.jak ja tylko widze to mi sie robi niedobrze.wtedy najczesciej przychodze do domu i puszczam glosno muzyke albo wychodze gdzies na spacer i probuje sie odstresowac
Imię: David
Wysłany: 20-01-2007, 00:39
Ja nienawidze gdy mam być pociągniety to odpwoiedzialności za coś czego nie zoribłe - staram się wtedy wyjaśnić wszystko
wkurza mnie moja siostra - dostaje baty i good
denerwuje mnie równiez to gdy rodizce sapią że znowu wracam do domu po piwkach - ide do kompa i mało mnie wszystko interesuje
Kiedy jestem wkurzony wpatruje się w jeden punkt i myślę nad kwintesencją ludzkiej rasy.
Nachodzi mnie myśl : kim jestem ? czego pragne ? co się stao się ?
Ostatnio udało mi się trzasnąć obrotowymi drzwiami tak, że się pufa potukła
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum