STRASZNE!!!!!!Ten facet jest chory psychicznie!!!!!!!Powiedz jej ojcu, matce!!!!Przeciez moze jej zepsuc cale zycie!!!!!!!!.Boze gdybym wiedziala co to za facet wyrwala bym mu jaja.OKROPNE!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dziewczyna nie chce mówić rodzicom to po prostu niech się sama do niego nie klei. Bo na razie to jej się przecież to podoba, że ten facet się do niej łasi.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Pewnie już nie. Chyba, że dziany jest i grubą kasę będzie płacił.
Zmieniona treść postu bo został on napisany zbyt pochopnie.
darn przepraszam
Ostatnio zmieniony przez Lucky 11-01-2007, 19:33, w całości zmieniany 1 raz
facet w tym wieku nie moze sie zakochac w 14 latcebo to jest chore ona jest dzieckiem a on dojrzalym mezczyzna ... pedofilem ktory chce ja przeleciec : p a tak swoja droga to ile jeszcze bedzie tych tematow, o starszym facecie i o wiele mlodszej dziewczynie
_________________ Bo tylko dzięki Tobie żyję, jestem i oddycham...
a skad wiesz moze to tylko kryzys wieku średniego i facet chce sie poczuć młodszy a ta 14 latka wcale nie wyglada na 14 lat -sam znam takie ale nie mam samochodu wiec nie mam szans
barbarzyńskie nieco. zniszczyć jej życie może. ale na świecie są odmieńce, którzy kosztem młodszej [o dużo] dziewczyny się dowartościowują. widać chce sobie udowodnić, że nadal jest atrakcyjny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum