Mam takie pytanie do wszystkich użytkowników tego forum, skad się wzięły wasze ksywki (przezwiska) np. Matyas, Greg, Charming, Wieprzu, Nokiaaa i wszystkich, których pominałem
Wysłany: 21-10-2003, 22:13
hehe ja tak naprawde mam na imie Grzes... ale moja THE BEST qmpela Anecina z "Luny" kiedys puscila flame ze maja do mnie gadac Greg i tak juz to zostalo bo mi sie spodobalo i mojemu otoczeniu tez
Fabuła powstania mojej ksywy sięga bardzo dalekich czasów (ok 4 klasa podstawówki) byłem wówczas silny i grubawy (bardziej grubu niż silny:P) i zaczeli na mnie mówić pakero Wieprzu, ale, że to tak jakos za długo było to skrócili do Wieprzu. I tak jakos to zostało do dnia dzisiejszego kiedy to to jestm juz bardziej silny niż gruby :twisted:
Mam takie pytanie do wszystkich użytkowników tego forum,
sk±d się wzięły wasze ksywki (przezwiska) np. Matyas, Greg, Charming, Wieprzu,
Nokiaaa i wszystkich, których pomin±łem
hehehe, moja
ksywka na tym forum sama mówi za siebie - "pan i władca"
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Znak zodiaku:
Matyas [Usunięty]
Wysłany: 23-10-2003, 19:15
No macie racje ze od Mateusza Poprostu kiedys to moze byla czwarta piata klasa podstawowki i chcialem sie pierwszy raz zalogowac na taki shell, to jest taki jakby czat gdzie sie umawia do gry w kozaki i robi sie gry i sie gra No i ja chcialem Mate, ale tata powiedzial ze zabardzo prostackie i ze jakies inne i wymyslilismy Matyas i tak zostalo. Zaczeli mnie tak w szkole nazywac i juz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum