Ostatnio cały czas moge jeść Milka Alpejskie Mleczko czekoladowe i kurczaka duszonego w miodzie
_________________ "Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją.
Robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność,
która z biegiem czasu okaże się jego największym wrogiem."
Ja dniami i nocami mogłabym wcinać ryż i makaron pod każdą postacią - kuchnie chińska i włoska. Co jeszcze.. uwielbiam żarełko z McDonalda - sałatka szefa z sosem tysiąca wysp, WieśMac, czekoladowe Muffinki, cola - mniam Lubię spaghetti, lasagne, czasami mam ochotę na pizzę to zamawiam Chipsów nie lubię, choć czasami najdzie mnie ochota i zajadam się nimi np. gdy oglądam film. Poza tym kocham czekoladę - wielbię sobie szwajcarską Lindt`a, na lotnisku w Szwajcarii kupiłam jej duuużo, oj dużo - sporo tabliczek czekolady, czekoladek- pralinek i takie tam, cuda niewidy Przepadam za owocami, lubię truskawki, maliny, poziomki (się śmiga w odwiedzinki do babci do daje ), banany, jabłka, winogrona, można tak wymieniać i wymieniać I nie wyobrażam sobie życia bez mięska ;p Nie cierpię ananasów, arbuzów i ogórków (żadnych)
Wysłany: 28-12-2006, 21:57
mmmm....czekolada...szwajcarska... ^^
Zupa z cieciorki jest dobra, z curry, na ostro. Przetestowane niedawno.
I wszystko, co z bakłażana i cukinii, szczególnie podsmażane w cieście mi smakują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum