hmm...mi³o¶æ chyba nieod³±cznie wi±ze siê z cierpieniem...kiedy nie wiemy gdzie jest ta druga osoba, albo jeste¶my od siebie daleko czy te¿ padn± jakie¶ przykre s³owa... wtedy przecie¿ cierpimy...i to bardzo...no, ale z drugiej strony chyba warto jest trochê pocierpieæ, aby potem bardziej doceniæ istnienie tej drugiej po³ówki...
_________________ U¶miech kosztuje mniej od elektryczno¶ci a daje wiêcej ¶wiat³a
Do³±czy³a: 21 Lut 2005 Posty: 172 Sk±d: ze stajni :D
Wys³any: 21-02-2005, 20:51
hmmm.... no wiesz na pocztku pewnie zawsze jest szczescie chyba ze ta milosc badz zauroczenie przemija .... i wtedy meczymy sie z druga osoba chyba ze wogole jej nie zdobedziemy i wtedy to trwa tak dlugo az ponownie sie nie zakochamy i cierpimy
ja sie jeszcze chyba tak na maxa nie zakochalam chociaz moze ten jeden przypadek moge zaliczyc do wyjatkow i ze wydaje mi sie ze nadal sie kochamy ale cos stoi nam na drodze no coz takie zycie
[ Dodano: 21 Lut 2005 08:53 pm ]
dalissime ten opis pod spodem to do mnie ?
Zawsze w mi³o¶ci wystêpuje jakie¶ cierpienie, czasami jest zwi±zane ze zdrad±, k³amstwem, czy jak u mnie z odleg³o¶ci±. Czêsto wystêpuje cierpienie, je¿eli kochamy osobê, która nas nie kocha. Mi³o¶æ wi±¿e ze sob± wiele uczuæ, jak widaæ cierpienie te¿, szkoda, ¿e nie da siê nic na to poradziæ.
Zale¿y jak bardzo kocha siê t± drug± osobe. Je¿eli jest ta osoba, któr± kochamy ca³ym naszym ¶wiatem to ból po roztaniu musi byæ straszny. Chyba nasze cierpienie jest tak intensywne jak mi³o¶æ.
mi³o¶æ czêsto wi±¿e siê z cierpieniem zw³aszcza ta nieodwzajemniona..
nic na to nie poradzisz..
bêdziesz cierpieæ..
_________________ Siedz±c w wannie
spowiadam siê pralce
z mi³o¶ci do Ciebie.
nie mam wp³ywu na Twoje ¿ycie, ale nie mogê wykluczyæ,¿e co¶ siê stanie,¿e zmienisz zdanie..
je¶li tak bêdzie, nic nam nie przeszkodzi, nigdy.. je¶li kiedy¶ oka¿e siê,¿e zmienisz decyzjê - bêdê czeka³a..
Cierpi siê prawie zawsze, zaczynaj±c od odwo³anego spotkania koñcz±c na zdradzie te¿ niedawno cierpia³am, ale ¿ycie jest jak karuzela, raz na dole raz na górze i teraz jestem na górze
chocby zwi±zek by³ nie wiem jak bardzo idealny i tak i tak znajdzie siê co¶ nie tak, ¿e trzeba troszeczkê pocierpieæ. Tak to ju¿ jest niestety, ale myslê, ¿e dla mi³o¶ci warto jest czasem pocierpieæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum